Gość wwl Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Dostalem takie foto od allegrowicza. Jest to podobno Almera 95 a to jest mechanizm szyberdachu i lampka przy nim. Widzieliscie takie cos? Koles szuka oslony pod to. Ja mam w ogole inne rozwiazanie. Czy to nie jest jakis "dorabiany" szyber ? Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszo Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam! No mnie się tez wydaje ze jest to coś dorabiane! Ja mam szyber i wyglada to całkiem inaczej, po 2 to powinny byc tam dwa przełączniki, jeden góra-doł drugi odsuwanie do tyłu. No chyba ze była jakaś wersja tylko z uchylaniem czy przesuwaniem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 wg mnie to jest dorabiane. w nissanach tak jak mowi poprzendik sa dwa przyciski. ale dorabiane nie znaczy złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Tak tez myslalem. Dzieki za odpowiedzi. Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.