Gość blasior89 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Maxima 96 automat. Milem problem ze gasla na wolnych obotach np. na swiatlach itp. Na kompie pokazywalo 3 czesni midzey innymi knock sensor, cooling temperature sensor i co tam jesze. Pierwsza zecz ktora zrobilem to przczyscilme przepustnice. Po tym juz zadziej gasla ale jednak sie zdarzalo. Wczoraj zmienilme temperature cooling sensor koszt 30$ i nie gasnie. Slyszalem ze przez to ze zepsuty jest ten sensor moga wyskakiwac inne bledy. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 to gratulacje,że poradziłeś sobie sam i autko znowu pomyka teraz skasuj błędy i po sprawie do następnego razu ale widać ,że świetnie sobie sam radzisz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 to gratulacje,że poradziłeś sobie sam i autko znowu pomyka teraz skasuj błędy i po sprawie do następnego razu ale widać ,że świetnie sobie sam radzisz 8) po dlugich rozmowach na GG udalo nam sie jako tako opanowac jego furke:D zaczelo sie od przeczyszczenia przepustnicy, co troche pomoglo, nastepne w kolejce byla wymiana czujnika plynu chlodzacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ojej ojej i tak wszyscy zdają sobie sprawę z Twojej widzy i wkładu w pomocach podczas napraw naszych aut -sam też korzystałem z Twoich porad ,linków i nawet przesyłki iii jestem naprawdę wdzięczny :roll: ale przyznaj ,że czasem niewielka pochwała potrafią uczynić cuda (trzeba zachęcić nowego członka klubu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 ojej ojej i tak wszyscy zdają sobie sprawę z Twojej widzy i wkładu w pomocach podczas napraw naszych aut -sam też korzystałem z Twoich porad ,linków i nawet przesyłki iii jestem naprawdę wdzięczny :roll: ale przyznaj ,że czasem niewielka pochwała potrafią uczynić cuda (trzeba zachęcić nowego członka klubu ) wcale sie nie chwale :mrgreen: tak tylko mi sie napisalo ale blasior89 tak jak ci mowielm. podjedz do waldka on ci sprawdzi kody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blasior89 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 hehe doklanie to wszystko pomocy WielkiegoWaca. No w pon. podajade do Waldka.Wielkie dzieki za pomoc. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 hehe doklanie to wszystko pomocy WielkiegoWaca. No w pon. podajade do Waldka.Wielkie dzieki za pomoc. Pozdro skoro tak to daj punkcik "pomógł" :grin: należy się 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.