Gość sRysiek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich grupowiczow. Od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem Pathfindera 3.5 V6 2002 r. i moje szczescie byloby tym wieksze, gdyby... dzialaly mi oba piloty do centralnego zamka. Przeszukalem forum, ale niestety nie znalazlem info jak zaprogramowac pilota. Moze ktos z grupowiczow dysponuje takimi informacjami? W kluczyku jest NATS, immobilizer dziala, problem jest tylko z pilotem do centralnego zamka. Pozdroovka. sRysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Może bateria? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich grupowiczow. Od prawie roku jestem szczesliwym posiadaczem Pathfindera 3.5 V6 2002 r. i moje szczescie byloby tym wieksze, gdyby... dzialaly mi oba piloty do centralnego zamka. Przeszukalem forum, ale niestety nie znalazlem info jak zaprogramowac pilota. Moze ktos z grupowiczow dysponuje takimi informacjami? W kluczyku jest NATS, immobilizer dziala, problem jest tylko z pilotem do centralnego zamka. Pozdroovka. sRysiek. Bardziej odpowiednim działem do zadawania tego typu pytań byłoby forum eksploatacja. Przenoszę. Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz_a Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam. Nie znalazłem w moich notatkach Twojego modelu, lecz wszystkie auta (Primiera, Almera, Maxima) z 2002 roku programuje się tak samo. 1.-włącz zapłon 6 razy w ciągu 10 sek. 2.-dwa razy powinny mignąć awaryjne 3.-masz 2 min. na zaprogramowanie max. 4 pilotów 4.-kłuczyk w poł. wył. 5.-naciśnij i trzymaj przycisk otwarcia 6.-trzymając przycisk otwarcia naciśnij przycisk zamknięcia 3 razy 7.po 3 razach póść przycisk otwarcia, awaryjne powinny mignąć 1 raz (czasami nie miga) 8.-następny pilot tak samo 9.-włącz kluczyk w pozycję "ON"-zapłon 10.-awaryjne powinny mignąć 2 razy dla zaprogramowania 1-3 pilotów, 1 raz dla zaprogramowania 4 pilotów 11.-procedura jest zakończona Napisz czy procedura ta okazała się skuteczna dla Twojego auta. Pozdrawiam. Tomasz_A 2,2 Di Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.