Guest kania Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 czy ma ktoś alu pierścienie na zegarach w P11.144? Proszę o fotki ponieważ dopiero co takie kupiłem ale wydaje mi się, że gość przysłał do P11 a nie do P11.144. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek_78 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Witam Mam takie pytanko, gdzie zamawiałeś te pierścienie, też bym chciał je założyć a nie namierzyłem jeszcze gdzie je kupić. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ły Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Witam Mam takie pytanko, gdzie zamawiałeś te pierścienie, też bym chciał je założyć a nie namierzyłem jeszcze gdzie je kupić. Pozdrawiam Zerknij na ten adresik, myśle że znajdziesz to czego szukasz. http://dido.win.pl/sklep/index.php?cPath=21_36 Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rrrobert Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Witam Mam takie pytanko, gdzie zamawiałeś te pierścienie, też bym chciał je założyć a nie namierzyłem jeszcze gdzie je kupić. Pozdrawiam Witam Ja kupiłem na allegro u DIDOBMW sa naprawde fajne http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1575324 zerknij tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kania Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Kupiłem tam gdzie chłopaki piszą tylko, że nie dostałem tych co trzeba. Gość przysłał mi do P11 zamiast do P11.144 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek_78 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ja mam P11 GT z 97 r. mam nadzieje że od zwykłej Primerki będą pasowały, są troche inaczej wyskalowane ale mam nadzieje że obwód tych okręgów jest taki sam. Pozdrawiam i dzięki za pomoc [ Dodano: Wto 14 Lis, 2006 18:41 ] czy ma ktoś alu pierścienie na zegarach w P11.144? Proszę o fotki ponieważ dopiero co takie kupiłem ale wydaje mi się, że gość przysłał do P11 a nie do P11.144. Ten gość w opisie pisze że ma tylko do zwykłej P11, ale jest tam też dość dokładne zdjęcie, może ono pomoże Ci określić czym te zegeary różnią się od twoich. http://dido.win.pl/sklep/index.php?cPath=21_36 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kania Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 poniżej też jest napisane: Primera P11 po lift. - 80zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek_78 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 No faktycznie jest, nie zauważyłem wczesniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ja mam P11 GT z 97 r. mam nadzieje że od zwykłej Primerki będą pasowały, są troche inaczej wyskalowane ale mam nadzieje że obwód tych okręgów jest taki sam. Pierścienie od "zwykłej" P11 pasują do GT. Jakby coś mogę je załatwić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysiek_Lublin Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Spotkal sie ktos z Was moze z takimi tarczami na zegary ale stylizowanymi, np. na styl retro?? Takie lekko zbrazowione, taka czcionka jak w zabytkowych autach:) widzialem to u czlowieka w BMW 318i, bardzo mi sie spodobalo i na to "choruje". Do tego te aluminiowe ringi...bardzo estetycznie by to wygladalo Jesli macie jakies namiary to dajcie znac:) Ewentualnie, zostawcie namiary gdzie mozna nabyc tarcze ingido, a w ostatcznosci normalne biale. Wszystko oczywiscie do P10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest longin27 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Jakby coś mogę je załatwić. Stranger taniej niż u DIDOBMW? Super to wygląda przy okazji wymiany żarówek można sobie zafundować taki tuning :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek_78 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Pierścienie od "zwykłej" P11 pasują do GT. Jakby coś mogę je załatwić. Spoko jak by co to się odezwe tylko napisz jakie koszty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Jakby coś mogę je załatwić. Stranger taniej niż u DIDOBMW? Spoko jak by co to się odezwe tylko napisz jakie koszty Dido sprzedaje je chyba po 60zł plus przesyłka. Ja mogę dostarczyć te same po 61zł z przesyłką priorytetową w cenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest longin27 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Dido sprzedaje je chyba po 60zł plus przesyłka. Ja mogę dostarczyć te same po 61zł z przesyłką priorytetową w cenie chyba, że odbiór osobisty... w Kielcach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek_78 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Spotkal sie ktos z Was moze z takimi tarczami na zegary ale stylizowanymi, np. na styl retro?? Takie lekko zbrazowione, taka czcionka jak w zabytkowych autach:) widzialem to u czlowieka w BMW 318i, bardzo mi sie spodobalo i na to "choruje". Do tego te aluminiowe ringi...bardzo estetycznie by to wygladalo Jesli macie jakies namiary to dajcie znac:) Ewentualnie, zostawcie namiary gdzie mozna nabyc tarcze ingido, a w ostatcznosci normalne biale. Wszystko oczywiscie do P10 Jak wpiszesz na allegro w wyszukiwarce "indiglo" to znajdziesz tam chyba takie tarcze o jakie Ci chodzi, tylko że nie widziałem do żadnej Primerki. Pewnie trzeba ich pomęczyć telefonami i zrobią w końcu to producent jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Ewentualnie, zostawcie namiary gdzie mozna nabyc tarcze ingido, a w ostatcznosci normalne biale. Wszystko oczywiscie do P10 Polecam zajrzeć do mojego wątku o znalezionych tarczach Indiglo do P10 :arrow: TUTAJ Cena podejrzana, ale za kilkanaście $ można spokojnie kupić. Tyle tylko, ze ze skalą w mph i malutką w kph. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts