Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Alu pierścienie na zegary

Guest kania
 Share

Recommended Posts

czy ma ktoś alu pierścienie na zegarach w P11.144? Proszę o fotki ponieważ dopiero co takie kupiłem ale wydaje mi się, że gość przysłał do P11 a nie do P11.144.

Witam

Mam takie pytanko, gdzie zamawiałeś te pierścienie, też bym chciał je założyć a nie namierzyłem jeszcze gdzie je kupić.

Pozdrawiam

Witam

Mam takie pytanko, gdzie zamawiałeś te pierścienie, też bym chciał je założyć a nie namierzyłem jeszcze gdzie je kupić.

Pozdrawiam

Zerknij na ten adresik, myśle że znajdziesz to czego szukasz.

http://dido.win.pl/sklep/index.php?cPath=21_36

Pozdro

Ja mam P11 GT z 97 r. mam nadzieje że od zwykłej Primerki będą pasowały, są troche inaczej wyskalowane ale mam nadzieje że obwód tych okręgów jest taki sam.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

[ Dodano: Wto 14 Lis, 2006 18:41 ]

czy ma ktoś alu pierścienie na zegarach w P11.144? Proszę o fotki ponieważ dopiero co takie kupiłem ale wydaje mi się, że gość przysłał do P11 a nie do P11.144.

Ten gość w opisie pisze że ma tylko do zwykłej P11, ale jest tam też dość dokładne zdjęcie, może ono pomoże Ci określić czym te zegeary różnią się od twoich.

http://dido.win.pl/sklep/index.php?cPath=21_36

Pozdrawiam

Guest Stranger
Ja mam P11 GT z 97 r. mam nadzieje że od zwykłej Primerki będą pasowały, są troche inaczej wyskalowane ale mam nadzieje że obwód tych okręgów jest taki sam.

Pierścienie od "zwykłej" P11 pasują do GT.

Jakby coś mogę je załatwić.

Guest Krzysiek_Lublin

Spotkal sie ktos z Was moze z takimi tarczami na zegary ale stylizowanymi, np. na styl retro?? Takie lekko zbrazowione, taka czcionka jak w zabytkowych autach:) widzialem to u czlowieka w BMW 318i, bardzo mi sie spodobalo i na to "choruje". Do tego te aluminiowe ringi...bardzo estetycznie by to wygladalo :) Jesli macie jakies namiary to dajcie znac:) Ewentualnie, zostawcie namiary gdzie mozna nabyc tarcze ingido, a w ostatcznosci normalne biale. Wszystko oczywiscie do P10 :)

Guest longin27

Stranger taniej niż u DIDOBMW? Super to wygląda :) przy okazji wymiany żarówek można sobie zafundować taki tuning :razz:

Pierścienie od "zwykłej" P11 pasują do GT.

Spoko jak by co to się odezwe tylko napisz jakie koszty

Guest Stranger

Stranger taniej niż u DIDOBMW?

Spoko jak by co to się odezwe tylko napisz jakie koszty

Dido sprzedaje je chyba po 60zł plus przesyłka. Ja mogę dostarczyć te same po 61zł z przesyłką priorytetową w cenie ;)

Guest longin27
Dido sprzedaje je chyba po 60zł plus przesyłka. Ja mogę dostarczyć te same po 61zł z przesyłką priorytetową w cenie

chyba, że odbiór osobisty... w Kielcach ;)

Spotkal sie ktos z Was moze z takimi tarczami na zegary ale stylizowanymi, np. na styl retro?? Takie lekko zbrazowione, taka czcionka jak w zabytkowych autach:) widzialem to u czlowieka w BMW 318i, bardzo mi sie spodobalo i na to "choruje". Do tego te aluminiowe ringi...bardzo estetycznie by to wygladalo Jesli macie jakies namiary to dajcie znac:) Ewentualnie, zostawcie namiary gdzie mozna nabyc tarcze ingido, a w ostatcznosci normalne biale. Wszystko oczywiscie do P10

Jak wpiszesz na allegro w wyszukiwarce "indiglo" to znajdziesz tam chyba takie tarcze o jakie Ci chodzi, tylko że nie widziałem do żadnej Primerki. Pewnie trzeba ich pomęczyć telefonami i zrobią w końcu to producent jest.

Guest Stranger
Ewentualnie, zostawcie namiary gdzie mozna nabyc tarcze ingido, a w ostatcznosci normalne biale. Wszystko oczywiscie do P10 :)

Polecam zajrzeć do mojego wątku o znalezionych tarczach Indiglo do P10 :arrow: TUTAJ

Cena podejrzana, ale za kilkanaście $ można spokojnie kupić. Tyle tylko, ze ze skalą w mph i malutką w kph.