VQPower Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 wczoraj zauwazylem ze mam luz jak diabli (na kierownicy nic nie czuc). czy ktos z Was juz wymienial drazki kierownicze?? chodzi mi o wszystkie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 chodzi mi o wszystkie 4 :shock: a zkąd Ty masz 4 drążki zazwyczaj sa dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 chodzi mi o wszystkie 4 :shock: a zkąd Ty masz 4 drążki zazwyczaj sa dwa WACOWI PEWNIE CHODZI O 2 DRĄŻKI I 2 KOŃCÓWKI DRĄŻKÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 chodzi mi o wszystkie 4 :shock: a zkąd Ty masz 4 drążki zazwyczaj sa dwa WACOWI PEWNIE CHODZI O 2 DRĄŻKI I 2 KOŃCÓWKI DRĄŻKÓW. dokladnie. w stanach one sie nazywaja wewnetrzne i zewnetrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Wacu , wymiana jest na ogół prosta. Wszystko zależy od tego jakśruby puszczą na końcówkach i jak mocno są zapieczone te końcówki w kolumnie zawieszenia. Z wewnętrznymi drążkami zazwyczaj nie ma kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 zazwyczaj idzie jak malina, ale trzeba pozniej geo zrobic, tzn pozniej... od razu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.