Gość patryk.bialek Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 witam, Posiadam Almerę 2.2 Di, wymieniłem olej w skrzyni biegów i nie wiem czy to przez to ale podczas jazdy zaczeło "wyrzucać" czwarty bieg, nie występuje to za każdym razem no ale w przeciągu tygodnia wystąpiło 5 razy. Biegi wchodzą bez problemu i lekko, choć wydaje się że przed wymianą oleju było lepiej ... czy ktoś spotkał się z taką przypadłością ? proszę o info. Witam, powiedz proszę jak się skończyła sprawa z tym 4-tym biegu. Mam to samo w swojej. Dzięki, Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HAGHI Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ja miałem to samo a wiecie w czym był problem?? sam sie zdziwiłem padł mi przepływomierz powietrza i to miało jakiś wpływ na moc, po zalozeniu nowego wszystko bylo oki i jest do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kovi25 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam wszystkich.mam taki mały problem:jechałem dzisiaj swoja almerka tino i momentalnie nie było żadnego biegu,biegi wchodza ale autko nie chce ruszyć a pod autem wielka plama oleju ze skrzyni!!!!nie wiem co sie dzieje czy to półoś czy przegub.POMOCY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WONSKI Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 witaj kovi ja ci radze zadzwon do Siedlec powiedz temu mechanikowi co sie stalo a napewno cos ci powie doradzi najwyzej wyslesz skrzynie przez DPD do naprawy i za 3 dni bedziesz ja mial zpowrotem i pewnie za dobra cene bo te tzw serwisy autoryzowane to strasznie zdzieraja z nas kase http://www.lukaszdmowski.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi