Gość przempu Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam wszystkich, mam taka zagwozdke jak w temacie... Cos mi stuka w zawieszeniu i po sprwadzeniu dokladnym calej zawiechy podejrzenia padły na maglownice. I teraz do Was pare pytanek: 1. Czy juz kiedys to robil?? 2. Na co zwrocic uwage przy jej regeneracji - o co pytac podczas roboty?? No i najwazniejsze pytanko - 3. czy ktos zna jakies dobre miejsce w Łodzi, gdzie mozna to zrobic dobrze i oczywiscie w miare tanio. Bylem dzisiaj w jednym miejscu i powiedziano mi 600 PLN za calosc - to jest dobra cena, czy przesadzil gosc?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 No to masz taką samą zagwozdkę jak ja. U mnie podczas sprawdzania stuków w zawieszeniu również wskazano na magiel. Cena roboty 500. Nie zdecydowałem się. Na razie podgłaśniam radio. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 a u mnie stukal przeglub wiec go wymienilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.