Guest przempu Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Witam wszystkich, mam taka zagwozdke jak w temacie... Cos mi stuka w zawieszeniu i po sprwadzeniu dokladnym calej zawiechy podejrzenia padły na maglownice. I teraz do Was pare pytanek: 1. Czy juz kiedys to robil?? 2. Na co zwrocic uwage przy jej regeneracji - o co pytac podczas roboty?? No i najwazniejsze pytanko - 3. czy ktos zna jakies dobre miejsce w Łodzi, gdzie mozna to zrobic dobrze i oczywiscie w miare tanio. Bylem dzisiaj w jednym miejscu i powiedziano mi 600 PLN za calosc - to jest dobra cena, czy przesadzil gosc?? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziutek Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 No to masz taką samą zagwozdkę jak ja. U mnie podczas sprawdzania stuków w zawieszeniu również wskazano na magiel. Cena roboty 500. Nie zdecydowałem się. Na razie podgłaśniam radio. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tusiek Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 a u mnie stukal przeglub wiec go wymienilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.