Gość Stranger Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Szperałęm sobie na eBay'u w poszukiwaniu czegoś akiego do swojej P11 i nawinęły mi się piękne zegary do P10: LINK Super sprawa i tylko $10 ( plus parę złotych za przesyłkę do Polski, chyba że wykorzysta się któegoś z naszych amerykańskich przyjaciół ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 A mnie się wydaje,że jone są po 50$, ale może się myle. U nas na allegro też już w takiej cenie da się znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zakres obrotów jest wyskalowany na maks 9000obr/min. Ja tyle nie mam . Cena jednak bardzo interesująca. Nie ma tylko inwertera, ale to koszt około 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saint Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mozna cos takiego w polsce kupic? Allegro albo jakis sklep internetowy? Mile widziane linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Na allegro sporo jest tego typu zegarów, więc wystarczy,że sam sobie tam wejdziesz i poszukasz. Nawet jeśli nie będzie pod nismo to śmiało możesz napisać do sprzedawcy innych zegarów pytanie czy nie ma w ofercie do nissana lub czy nie zrobi na podstawie zeskanowanych Twoich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 kolo napisal w opisie ze cena za wysylke 8.99$ dotyczy tylko stanow zjednoczonych. za wysylke do PL doliczy sobie pewnie kolejne 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saint Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 MA KTOS MOZE SKAN ZEGRAROW DO PRIMERKI P10 1,6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja coś takiego znalazłem na allegro TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 zostaw sobie orginal ....niekabinuj tam z zegarami .....ja znam paru gosci co sobie takie pokupili i zalozyli i w niedlugim czasie sie zrypaly,....tj...podswietlenie cale padalo ..........i pozniej spowrotem stock zegary zalozyli..... .... to taka tandeta .z wygladu ale niepraktyczne........Ale jak ci sie podoba to rob jak uwazasz ..pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.