Gość suchy1982 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 witam ponownie zwracam sie do was z zapytaniem czy ktos zna dobre aso w grudniu bede w polsce i chce wstawic autko do konkretnego serwisu a bede w ostrolece woj mazowieckie podajcie najblizsze znajdujoce sie serwisy z gory dziekuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 witam ponownie zwracam sie do was z zapytaniem czy ktos zna dobre aso w grudniu bede w polsce i chce wstawic autko do konkretnego serwisu a bede w ostrolece woj mazowieckie podajcie najblizsze znajdujoce sie serwisy z gory dziekuje :wink: Ten post powinien znaleźć się tutaj :arrow: http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 niestety musze cie zmartwic, nie ma takowego poszukaj tutaj, pewnie szybciej znajdziesz namiar na jakis godny zaufania warsztat a moze nawet aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy1982 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 dzieki stranger :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Popieram, nie ma takiego pojęcia jak " dobre ASO" przynajmniej nissana. Reszty nie znam. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 U "reszty" jest gorzej. Zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matta Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dobre opinie zbiera ASO w Plonsku. Zobacz na stronie nissan.pl Ja przestalem jezdzic do ASO jak skonczyla sie gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie zgodze sie z opinia ze kazde ASO jest zle. Tez znam jedno ASO Nissana na ktore nie slyszalem zlej opinii i osoby ktore korzystaja z jego uslug je chwali. Ale to nie region ktorego dotyczy zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Tez znam jedno ASO Nissana na ktore nie slyszalem zlej opinii i osoby ktore korzystaja z jego uslug je chwali. Ale to nie region ktorego dotyczy zapytanie. A możesz rozwinąć ? Może być na priv aby nie było darmowej reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 A dlaczego mam sie bac swojej opinii... moge publicznie. Chodzi o Japan Motors Bielsko-Biala, juz w jednym poscie wypowiadalem sie o rzetelnym podejsciu do sprawy. Dojezdzam do tego ASO 75km w jedna strone! Mimo ze mam 5km do Rybnickiego (w tym zalatwiam tylko drobiazgi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dojezdzam do tego ASO 75km w jedna strone! Mimo ze mam 5km do Rybnickiego (w tym zalatwiam tylko drobiazgi) No to ja też zrobię reklamę (panie Tomku liczę na rabat przy następnym przeglądzie ). Też mam około 70 Km w jedną stronę tyle że Tarnów :evilbat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 słowa 'aso' i 'dobre' się wzajemnie wykluczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 czy ktos zna dobre aso Hahahahahah Dobry żart już dawno się tak nie uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HARRYBOY Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Mam kolegę z Bielska który polecał mi też to ASO, ostrzegł tylko że ceny są przerażające - no ale jak dobrze robią... chyba sam skuszę - trzeba by zawieszenie sprawdzić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy1982 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 dzieki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 witam ponownie zwracam sie do was z zapytaniem czy ktos zna dobre aso w grudniu bede w polsce i chce wstawic autko do konkretnego serwisu a bede w ostrolece woj mazowieckie podajcie najblizsze znajdujoce sie serwisy z gory dziekuje Wink A może po prostu rozejrzyj się za dobrym zakładem mechaniki pojazdowej w zależności od tego co chcesz zrobić. W dobrym warsztacie są lepsi mechanicy, nikt Cię nie olewa a taniej płacisz. No chyba że masz autko na gwarancji. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchy1982 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 mysle ze tak bedzie najlepiej dzieki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi