Guest suchy1982 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 witam ponownie zwracam sie do was z zapytaniem czy ktos zna dobre aso w grudniu bede w polsce i chce wstawic autko do konkretnego serwisu a bede w ostrolece woj mazowieckie podajcie najblizsze znajdujoce sie serwisy z gory dziekuje :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 witam ponownie zwracam sie do was z zapytaniem czy ktos zna dobre aso w grudniu bede w polsce i chce wstawic autko do konkretnego serwisu a bede w ostrolece woj mazowieckie podajcie najblizsze znajdujoce sie serwisy z gory dziekuje :wink: Ten post powinien znaleźć się tutaj :arrow: http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 niestety musze cie zmartwic, nie ma takowego poszukaj tutaj, pewnie szybciej znajdziesz namiar na jakis godny zaufania warsztat a moze nawet aso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest suchy1982 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 dzieki stranger :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest walut Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Popieram, nie ma takiego pojęcia jak " dobre ASO" przynajmniej nissana. Reszty nie znam. :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addagio Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 U "reszty" jest gorzej. Zapewniam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matta Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Dobre opinie zbiera ASO w Plonsku. Zobacz na stronie nissan.pl Ja przestalem jezdzic do ASO jak skonczyla sie gwarancja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Nie zgodze sie z opinia ze kazde ASO jest zle. Tez znam jedno ASO Nissana na ktore nie slyszalem zlej opinii i osoby ktore korzystaja z jego uslug je chwali. Ale to nie region ktorego dotyczy zapytanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pumba Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Tez znam jedno ASO Nissana na ktore nie slyszalem zlej opinii i osoby ktore korzystaja z jego uslug je chwali. Ale to nie region ktorego dotyczy zapytanie. A możesz rozwinąć ? Może być na priv aby nie było darmowej reklamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 A dlaczego mam sie bac swojej opinii... moge publicznie. Chodzi o Japan Motors Bielsko-Biala, juz w jednym poscie wypowiadalem sie o rzetelnym podejsciu do sprawy. Dojezdzam do tego ASO 75km w jedna strone! Mimo ze mam 5km do Rybnickiego (w tym zalatwiam tylko drobiazgi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pumba Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Dojezdzam do tego ASO 75km w jedna strone! Mimo ze mam 5km do Rybnickiego (w tym zalatwiam tylko drobiazgi) No to ja też zrobię reklamę (panie Tomku liczę na rabat przy następnym przeglądzie ). Też mam około 70 Km w jedną stronę tyle że Tarnów :evilbat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maacieq Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 słowa 'aso' i 'dobre' się wzajemnie wykluczają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 czy ktos zna dobre aso Hahahahahah Dobry żart już dawno się tak nie uśmiałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HARRYBOY Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Mam kolegę z Bielska który polecał mi też to ASO, ostrzegł tylko że ceny są przerażające - no ale jak dobrze robią... chyba sam skuszę - trzeba by zawieszenie sprawdzić :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest suchy1982 Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 dzieki :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addagio Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 witam ponownie zwracam sie do was z zapytaniem czy ktos zna dobre aso w grudniu bede w polsce i chce wstawic autko do konkretnego serwisu a bede w ostrolece woj mazowieckie podajcie najblizsze znajdujoce sie serwisy z gory dziekuje Wink A może po prostu rozejrzyj się za dobrym zakładem mechaniki pojazdowej w zależności od tego co chcesz zrobić. W dobrym warsztacie są lepsi mechanicy, nikt Cię nie olewa a taniej płacisz. No chyba że masz autko na gwarancji. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest suchy1982 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 mysle ze tak bedzie najlepiej dzieki :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts