Guest Piotr676 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Witam, Mam pytanie,czy jej zapalenie zawsze powoduje wejście w tryb awaryjny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcin101 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 zdecydowanie nie, chocby w trakcie rozruchu zawsze sie pali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Jeżeli zapala się w trakcie jazdy to lepiej zrobić diagnostykę i dowiedzieć się dlaczego. Jeżeli po włączeniu zapłonu to oczywiście prawidłwowo ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr676 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Zapaliłem ją przypadkiem podczas czyszczenia przepustnicy i przepływki.Myślałem ,że zgaśnie samoistnie po ponownym podpięciu przepływki,ale nie zgasła.Odpięcie klemy na noc załatwiło sprawę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.