BeWare Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Czy ma ktos jakiś schemat jak ustawić rozrząd albo mógłby mi wytłumaczy bo włanie sie za to zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 To nie 126p. Tego się nie da przelać na papier od początku do końca, byłaby mała powieść, a przynajmniej nowela. Roboty przynajmniej na jeden długi dzień. Jaka Maxima? Silnik VG czy VQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 VG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Trzeba bylo od razu. Nie wiem czemu, ale pomyślałem, że masz poważniejszą sprawę (VQ). Pasek1 kliknij Pasek2 kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 dzięki wielkie masz całą taką książkę na temat maximy :grin: ??Bo jeszcze sposób dokręcania głowic mnie interesuje ja zrobiłem od środka, pózniej skeajne po przekątnej po 2kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 To Paski AUTODATA. Książki teraz nie mam i nie pamiętam nawet jakiej średnicy śruby są w tym silniku, co się wiąże z momentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 zastanawiam sie tylko dlaczego nie sciagniesz serwisowki ktora jest w dziale MAXIMA - temat przyklejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Już zasysam nie wiedziałem że jest dostepna dla wszystkich wielkie dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.