Gość Gringo Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Testuje czy moja fotka sie pojawi.... Jak zadziała to dzisiaj umyje auto, zrobie fotki i powrzucam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 http://www.deviantart.com/deviation/515568...me+-in%3Ascraps http://www.deviantart.com/deviation/515569...me+-in%3Ascraps moje kółeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam pogoda ciagle z d*py... Nareszcie się doczekałem fotek. Kozackie kółka. Uważaj teraz żeby się lachony nie czepiały zderzaków :diabel2:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witampogoda ciagle z d*py... Nareszcie się doczekałem fotek. Kozackie kółka. Uważaj teraz żeby się lachony nie czepiały zderzaków :diabel2:. Pozdrawiam dzieki za cynk, bede uwazal pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek_WAWA Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. Również należę do elitarnego klubu właścicieli P11 na 17" Ale mam taki problem że u mnie tył jest dość wysoko. Jak go obniżyć? Na waszych fotkach wszystko wygląda idealnie. greg76 i Gringo coś robiliście z tyłem bo przód jest u mnie ok. Też chciałbym mieć taki idealny prześwit pomiędzy kołem a nadkolem Jutro dodam fotki, a co mi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 ja nie zmienialem nic na tyle. z tego co widzialem to wszystkie primery seryjnie maja troche nizel tyl niz przod i wcale mi sie to nie podoba. mam komplet sprezyn obnizajacych ale boje sie efektu bujania jaki ma moj kumpel w p11 z eibahami i seria amorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Jeśli chodzi o mnie to u mnie zawieszenie jest w 100% seryjne, nic nie było zmieniane...a wygląda jak wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek_WAWA Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 AEZ Icon V 17" i do przodu :diabel2: Bridgestone Potenza 205/45/17 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 sie namnozylo tych 17tek, widze ze ze swoimi 16 to sie moge schowac ;p efekt za***isty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Zarombiście wyglądają wasze primerki na 17 :gitara: pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 To fajnie że sie namnożyło, ja osobiście mam nadzieje że w tym dziale przybędzie jeszcze więcej fotek z P11 na 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ja mam nadzieje ze kolega Pavoolon sie zaopatrzy w obuwie rozmiar 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 bardzo chetnie, to kto przygarnie moje 16tki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dzieki Greg za szybkie info...3500 zł to troche duzo zeby jeszcze dołożyc do tego auta...przy takiej cenie to ja sobie raczej podaruje taniej byłoby kupic same sprężyny i co jakis czas naprawiac zawieche ok. nie poddaje sie szybko i znalazlem firme w Stanach ktora robi gwinty do naszych p11 i p10 tez a wlasciwie do infiniti G20. Make Model Year Part Number Type Chassis Front Rear Lbs List Price Infiniti G20 90-98 60.1.040 SLS CP01 1.7" 1.6" 26 319 $ Infiniti G20 99-02 60.1.041 SLS CP11 1.7" 1.6" 28 319 $ nie wiem ile wyjdzie sciagniecie i czy czasem na clo nie trafi ale bede molestowal ich czy jest szansa bo cena mocno atrakcyjna. [ Dodano: Pią 06 Kwi, 2007 19:35 ] i maly update dla tych co lubia popatrzec na gole... amory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 nie podobają mi sie te kola... niemiecki tjuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamillo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tak sobie czytam o tych 17'' i zastanawiam się czy mógłbym wtrącić jakąś malutką prośbę o radę. Sam stałem się niedawno posiadaczem niegłupich siedemnastek tylko napotkałem mały problem (a właściwie panowie którzy mi je montowali) przy właśnie montażu. A konkretnie to z wsadzeniem kapsli na przód. O ile na tył weszły bez problemu, to z przodu wystaje mnie ta śruba, no wiecie jaka, nie? no. I tak się zastanawiam? Jeździć bez kapsli? z tym, że to obciachowo wygląda i śruba zaczyna mi rdzewieć. Obciąć ją, choć wolałbym tego nie robić bo jest ładnie i specjalnie wykończona jakimś frezem. Pojechać do jakichś tuner'ów, niech mi założą dystanse...? Z tym, że dystanse tylko z przodu mogą obskurnie wyglądać, a jak wyciągnę z tyłu to mi będą nadkola moje 225 ciąć przy minimalnym obciążeniu :/, a żeby tego nie było to musiałbym jeszcze zainwestować w jakieś sprężochy. Wszystko rozchodzi się o jakieś 0,5 cm. No i to jest ta malutka prośba, aby ktoś mi coś doradził . Oczywiście jestem szczęśliwym posiadaczem trochę zaniedbanej Primerki P11 z 96'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam prosbe. Kto z Wawy da mi sie przejechac Prima na 17" Ostatnio jechałem innym autem na takich felgach i chyba zrezygnuje na korzysc 16" Szkoda, że nie parę dni wcześniej. Własnie xkarol zdjął 17-ki/40/205 i przyniósł na balkon. Jest bardzo zadowolony, bo z wyjątkiem dużej kałuży w Ułęży, trzymają w zakręcie jak cholera. Zobacz jego prezentację czarnej-reanimacja. Wyglądają jak w prawdziwej limuzynie Oczywiście na wszelkie progi trzeba uważać :diabel: ma P10 a nie P11 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja mam 16" i jest całkiem przyjemnie troche doły czuc ale jest dobrze a 17 to chyba juz lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinłódź Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 witam Piekne te wasze Primierki na 17" Sam od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Primery P11 z 1997 roku. Mam jedno pytanie czy felgi 17 cali (rozmiar opon 225/45/17) w primerze to dobry pomysł? Bo kolega sprzedaje bardzo fajne i tanio:) Sprawdzałem i wszystko pasuje bo wcześniej jeździły w almerze. Ale czy nie są troszkę za duże jak na to auto i silnik (1.6)? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 marcinłódź, jesli niezalezy Ci na osiagach i troche wiekszym spalaniu to bierz, w sumie 1,6 i tak jest troche wolne czyli roznice odczujesz, zato wynagrodzisz sobie niezlym wygladem, moze fotki pokaz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinłódź Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 wygladaja jak te tylko to są 16 http://moto.allegro.pl/item505665458_poste...azda_honda.html a te co ja mogę kupić to są 17" 225/45/17 Jak myślicie będą pasowały do primery czy nie za bardzo (chodzi mi o wygląd)? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 marcinłódź, nie podobaja mi sie. 17' mozna niedrogo kupic w przeciwienstwie do opon 17' Poszukaj innych, nowszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 marcinłódź, felgi takie jak dla mnie strasznie pospolite a co do 17 przy 1,6 .. myślę ze osiągów to to dużo nie pogorszy ale spalanie wzrośnie ja mam 1.6 i 16" 205/50 i spalanie na 16" od spalania na standardowych 14 różni się o ok. 3 litry gazu tak wiec musisz się z tym liczyć ze spalanie pójdzie troszkę w gore, a co do wyglądu to jeśli znajdziesz jakiś extra wzór to wygląd będzie kosmos jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinłódź Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzięki za rady, chyba naprawdę jeszcze poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi