widaw Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 znalazłem w necie takie cudaki dwa: TUTAJ Warte to coś? Montowaliście już? Myśle o tej wersji do ukłdu lukasa - tańszej. A moze macie inne źródła gdzie mozna kupić lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 tez mnie tozaciekawilo. ostatnio mam problemy z powrotem hebli i juz kolejny raz bede z tym walczyl. jesli nie bedzie opinii to chyba zaryzykuje zakup. tylko czy to jest na os czy na jeden zacisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Są to zestawy naprawcze na jeden zacisk. Wygląda to mniej więcej w ten sposób: W skład zestawu najczęściej wchodzą: osłona tłoczka, uszczelka tłoczka i gumka na odpowietrznik. Czasami są bogatsze zestawy o gumki do prowadnic itp. Radziłbym jednak nie kupować ich w necie, tylko wybrać się do sklepu motoryzacyjnego i dobrać odpowiedni zestaw do swojego auta (czasami zdarza się, że w tym samym modelu są stosowane różne rodzaje zacisków i mogą nie pasować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widaw Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 A czy przypadkiem oryginalny uszczelniacz tłoczka, do primery, nie jest na stałe połączony z "fartuszkiem" chronniacym go przed brudem? Bo na fotce widzę że to dwa oddzielne elementy ( oring i fartuch). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 wlasnie mam przed oczami ksiazke Haynesa i widze schemat budowy zacisku przedniego. sa oddzielnie uszczelniacz tloka i uszczelniacz przeciwpylowy czyli zestaw wyglada ok. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paaabbblllooo Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Pawiedzcie gdzie mam kupic taki zeztaw do W10 na tył bo wlasnie moja primera stoi na kobylkach caly weekend dlatego ze kupilem nie takie jak potrzeba "f*ck" i teraz mam juz stare gumki na wzor. W JC i tym podobnych tego nie mają... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Fotka jest zupełnie przypadkowa, dlatego proszę nie sugerować się zawartością do poszczególnych modeli. Tak jak pisałem wcześniej, są różne zestawy więc najlepiej dopytać się przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.