Guest mazg Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 chcę zmienić termostat, w sprzedaży są tylko 76 a nie 82 stopnie /jak w instrukcji/, czy eksploatujecie taki zeataw?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 jak zmieniałem to kupiłem 80* - jakbyś chciał to zadzwoń tu 068 323 65 30 - może wyślą za pobraniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazg Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 dzięki za pomoc, 80 czy 82 stopnie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 ja zakładałem 82 stopnie- bardzo ładnie trzymał temperaturę i auto szybko się nagrzewało.Termostat oryginał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 mazg, nie pamiętam... ale napewno nie 76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazg Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 sprawa jest prosta ale tylko z pozoru.... instrukcja podaje 82 stopnie początek otwarcia, tylko wg serwisu nissana centralny magazyn w Amsterdamie anuluje zamówienia na taki typ termostatu.Kupiłem 76, zobaczę co się będzie działo."cieplejszy byłby lepszy bo parownik pracuje jako mała chłodniczka, ale zobaczymy...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_flori Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 mam 75 i cholernie zimno w zimie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 mam chyba gdzieś na składzie oryginał 82 st. Jak będziesz zainteresowany daj znać na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Ja właśńie zakupiłem termostat na 76 stopni ale silnik się nie dogrzewa :kosci: i pali o jakiś 1 litr więcej :kosci: także muszę szukać na 82 stopnie pozdrawiam : yogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mazg Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 ja dokupiłem i założyłem 82, 76 mam w rezerwie. Kupiłem /jeśli pamięć nie zawodzi od forumowicza powyżej), pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hippi Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Witam, Podepne sie do tematu - gdzie dostane termostat na 82 st.. PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweleknowakowski Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 na pewno w IC są, ja tam kupiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hippi Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 (edited) yyyy zapomnialem napisac - sprowadzili mi go w moim sklepie motoryzacyjnym. Ale mam inny problem (tzn jest dalej). Cos podobnego jak w tym poscie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59623-p11-problem-z-temperatura-termostat/ tyle, ze u mine wentylatory sie wlaczaja a wskaznik temperatury czasem plynnie sie przesuwa po skali a czasem skokowo (z normalnej na wyzsza temp i na odwrot..). Edited May 20, 2011 by hippi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts