Gość Wujek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 widziałem ze na forum były udostępnine linki do manuali czy można powtórzyć sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Wszystko jest na forum w dziale PRIMERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Greg Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Wszystko jest na forum w dziale PRIMERA No jest ale ze ciagnięciem to bieda... próbuję juz kilka dni i na osiołku jest 1 czasem 2 ródła :cry: . Z jednej instrukcji raptem 43% i staneło. Od jednego z braci nissanomaniaków dostałem dzi manual fabryczny do P11.144 - ale to niestety nowszy model niż mój no i manual fabryczny. Jeli potrzeba proszę o konatkt, jest w pdf, puszcze mailem. Pozdro - Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wujek Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Jest milion linków do zaciągania z których wiekszość nie działa albojest usunięta z serwerów ale znalazłem taki który działa i polecam: http://home.pages.at/nismo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.