Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10] dziura w podłodze i inne (spadek mocy)

Gość grossb
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

P10 na 100%nie ma pełnego ocynku, tylko część elementów.

PS. Zeusik, w co drugim temacie w którym się wypowiadasz naśmiewasz się z czyichś problemów i przechwalasz się, że Ty tego nie masz. Ch... to kogo obchodzi? Jak tak się podniecasz swoją furką to zaproś TVN Turbo, na pewno chętnie wpadną.

A Invitation to wersja wyposażenia...

wiem co to invitation.. kolego i jeśli tak bardzo zle zrozumiałes moje słowa to juz twój zasrany interes maras.. a na marginesie to przypatrz sie wielu watkom w tym forum.. jak smieszne i jak bardzo żalośnie sa prowadzone - jakie pytania ludziska zadaja - a jesli masz tylko czesc elementów w ocynku.. to tez twój klopocik... ja tego nie mam - pozdro i szerokiej drogi - obys nigdy nie doswiadczył mozy rudej... maras....

PS. moja sprawa co wysmiewam z co nie prawda? chyba ze jest jakies ogranoiczeine w państwie prawa...

PS

PiS - Patrz i Słuchaj...

Do zeusik:

Nie, nie obrazam sie, bo nie ma o co. Poprostu ja ostatnia rzecza na ktora zwracam uwage to skad pochodzi czlowiek z ktorym dyskutuje. Potwierdzasz tylko to, ze ludzie z poza Warszawy nie lubia jej mieszkancow, choc nie wiem dlaczego tak jest. Jak juz wspomnialem, dla mnie nie liczy sie to gdzie kto mieszka, tylko co reprezentuje.

Moja odpowiedz (z obrazaniem primerki) powinna byc potraktowana z przymrozeniem oka, bo z takim zamyslem ja stworzylem. Amen

Ten watek zszedl juz zupelnie poza temat, wiec proponuje go zakonczyc.

PS Pozdrawiam mieszkancow Sosnowca, Warszawy i wszystkich innych miat ;)

no włąsnie czemu nie lubi sie mieszkanców:

warszawki? warszawiacy...

krakowa? krakusiki...

i innych miast???

skad takie cos jest? skad takie mniemanie? mnie tez dopadlo??

poznań.. poznaniacy.. chodza po Polsce takei słuchy.. skad sie to bierze..?

wybaczcie - nie mialem złych intencji...

3. Wyregulowalem (na sluch) zaplon i teraz autko stalo sie duzo żwawsze, ale nadal ma za niskie wolne obroty na zimnym silniku. Podjade gdzies na regulacje, moze cos zrobia, chyba ze macie inne sugestie?

Jak na gazie to spróbuj zwiększyć dawkę śrubą na parowniku.

Gość daniellus
a czemu nie masz ocynku? moja jest invitation.. moze dlatego walneli ocynk.. zadnych babli i zadnej rdzy - mialem male zadrapanie i nawet tego nierobie i nie rdzewieje . ... wlasnie dlatego wiem ze jest ocynk bo go widze na wlasne oczy...

Z tym ocynkiem to jest tak: drzwi maska, dach i bodajże przednie błotniki były cunkowane reszta to zwykła blacha. W każdym serwisie Ci to powiedzą.