Guest matek Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Witam wszystkich, Dopiero zaczynam więc prosze o wyrozumiałość.Mam Almerke 1.4 3d a chciałbym aby wyglądała troche ładniej za niedużą kaske.Mam w planach jakieś ładne progi jakaś siatka tuningowa na przedni zderzak i może wymienić tylni,chce założyć też spojlerek nad tylnią szybe (o kołach pomyśle na wiosne)prosze o porady co,gdzie,jak i za ile, co do malowania to mam znajomego co robi to nie drogo i dobrze,Ogólnie prosze o porady co zrobić aby było miło na początek mam 1500zł,bo musze troche oszczędzać bo mam wesele we wrześniu , acha chciałbym zrobić coś z tylnimi lampami (może nakładki )ale nie wiem co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwasar Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Na allegro wpisz almera w dziale części samochodowe tuning i wyskoczy Ci trochę rzeczy. Gość o nicku wakdar-tuning ma zderzak przód/tył i lotkę nad tylną szybę za przyzwoite pieniądze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matek Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 dzieki zobacze [ Dodano: Pią 01 Gru, 2006 16:56 ] są ale jakoś nie te modele zderzak przedni jest fajny ale tył odpada a lotke widziałem fajnie3jszą tylko nie moge jej już spotkać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest milo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 dzieki zobacze [ Dodano: Pią 01 Gru, 2006 16:56 ] są ale jakoś nie te modele zderzak przedni jest fajny ale tył odpada a lotke widziałem fajnie3jszą tylko nie moge jej już spotkać oj naszukasz się bo o ile na zachodzie coś tam jest to u nas bida i only home made wchodzi w grę albo drogie firmy przerabiające zderzaki itp ( bo te z allegro to nic ciekawego stylistycznie) Progi uniwersalne dobierzesz ale jak to uniwersalne nie zawsze idealnie pasują :mikolaj: co jeszcze , lotka do 3d tu tego jest w miare dużo wystarczy obserwować allegro lub iść na giełdę. O innych rzeczach możesz zapomnieć no chyba ze przednie lampy z ringami od sentry jeden z allegrowiczów je ma a ja mam jedne na sprzedaż ( tak tak kryptoreklama) prawda jest taka że almerke wystarczy ładnie ale bez przesady zglebić i dać felgi byle nie 14 i już wygląda fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 poka zdjecie TWojego autko to bedize wiadomo co masz a czego nie. na głownej stronie masz dziła z autami klubowymi tam tez możesz spojrzec co klubowicze porobili ze swoimi N15 i jesli cos sie Ci spodoba to ewewntualnie mozesz zapytac. Polecam auto od Zella i WWLa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest matek Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 dzięki,no to chyba bedzie trudniej niz myślałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Jesli chcesz cos trwalego to zapomnij o dokladkach i progach typu uniwersalne. Ja trafilem ze Zell mial z oryginala swojego dokladke i progi, ktore sa spasowane i zrobione z materialu ktory sie nie lamie po wygieciu. Aktualne fotki w linku z podpisu bo na stronie sa starsze bez dokladek i na zderzaku GX. Szukaj raczej rozbitkow, bo z Niemiec itd to bajonskie sumy wychodza. Dokladke na przod po lifcie 98-99 GX ma jeden z klubowiczow, sprawdz ogloszenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andy_czarny Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ja mam dokladke do zderzaka pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.