Gość Sawkus Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Właśnie będę kupował X-traila i chciałem siedopyać co wam dodali przy zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlmtb Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam Zanim kupisz to się nim przejedź i zwróć uwagę czy nie ściąga na prawo przy przyspieszaniu. Jak ściąga to kategorycznie odmów przyjęcia, bo prawdopodobnie tego nie da się naprawić i wtedy dopiero zacznie się jazda! Poczytaj wątki o X-trialu i ostatni, "Nawara". A co do dodatków to ja dostałem dywaniki i to bardzo kiepskie gumowe niepasujące. Jak się później dopatrzyłem były od Opla Vectra. Podr. dl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sawkus Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Co do ściągania i inne uwagi to już dość dawno przeczytałem dzięki za pomoc co do dodatków - to dywaniki to trochę mało - ja już wytargowałem więcej - a jeszcze go nie kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Hak alarm..... wykładzina bagażnika, upust i brak dopłaty za lakier Zobacz jakie sa akcesoria do X-a i walcz o swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlmtb Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 co do dodatków - to dywaniki to trochę mało - ja już wytargowałem więcej - a jeszcze go nie kupiłem Ok. oprócz dywaników dostałem 5% upustu ale to było w styczniu 2006r. a samochód już był z 2005r. i już w promocyjnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.