Gość genjusz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 denaturat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uciu Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam, mam podobny problem jak auto tego wątku - ale jeszcze jedno pytanie - czy miejsce klejenia trzeba zmatowić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja wierciłem dziury, dalem podkład, uszczelki i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drmichcio1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jesli masz taki spojler jak ja kupilem, ktory ma 4 wtopione sruby to ja postapilem tak: wywiercilem 4 otwory w klapie. 2 skrajne sruby trzymaja nakretki a 2 pozostale po prostu weszly w srodek klapy. calosc ktora przylega do klapy posmarowalem klejem do szyb i pozostawilem samochod na noc w garazu. rano wszystko sie trzymalo i trzyma juz kolejne 2 lata:) Pozdrawiam Zapomnialem jeszcze powiedziec ze otwory zamalowalem hamerritem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almera-drift Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja swój przykleiłem właśnie klejem do szyb,nie wierć żadnych dziur bo szkoda twojej almerki,na klej nie ma siły żeby ci odpadł tylko pamiętaj klej w temperaturze najlepiej powyżej 10 stopni celciusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nitty Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A ja mam pytanie troche z innej beczki. A mianowicie szukam juz od jakiegos czasu na allegro takiego spojlera do N15 i na razie albo juz sprzedany albo jakas podrobka. Mam pytanie w jaki sposob Wy zdobyliscie swoje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi