Gość iwona82 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A ja myślałam, że to w mojej przyszłej p11 jest coś nie tak. Promień skrętu jest fatalny. Obecnie mam p10 i zero problemu, bardzo ładnie skręca. Jeździłam omegą i też wszysko było w porządku. Najgorzej będzie na ciasnych parkingach. g:( Kto zobaczy jak się męczę pomyśli sobie: "baba...". A wcale nie jestem złym kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość palmer Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ehhe tez sie na to złapałem, u mnie pod blokiem jest mało miejsca a teraz gddy samochód mozna kupic za grosze także i tłoczno. matka sie uczepiła i ucierpiały tylne drzwi .mój ojciec ma mondeo 99 i to jest jedyna rzecz w ktorym ten samochod jest lepszy od mojej nyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi