Gość grzesiek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 witam mam pytanko związane z hakiem mam do kupienia w dobrej cenie ale od primerki 5 dzrzwiowej z95r a ja mam 4 dzrwiowego sedana z 92r moze ktoś wie czy bedzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 witam mam pytanko związane z hakiem mam do kupienia w dobrej cenie ale od primerki 5 dzrzwiowej z95r a ja mam 4 dzrwiowego sedana z 92r moze ktoś wie czy bedzie pasował Według katalogu to będzie pasował. Możesz śmiało brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam Według mnie nie powinieneś mieć problemu z zamontowaniem haku w sedanie. A dlaczego piszesz, że jest to hak do wersji hatchback, czy tak napisał producent haku czy coś innego na to wskazuje? Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dzięki za tak szybką odpowiedz pisze ze jest do hatchbacka bo jest to hak uzywany wymontowany z takiej primerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dzięki za tak szybką odpowiedz pisze ze jest do hatchbacka bo jest to hak uzywany wymontowany z takiej primerki W takim przypadku nie będzie żadnych problemów z zamontowaniem haku w Twoim sedanie. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomoziomo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Według katalogu to będzie pasował. Możesz śmiało brać. witam czy hak od P11 po lifcie SEDAN bedzie pasowal do P11 po lifcie ale KOMBI ??? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.