Guest grzesiek Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 witam mam pytanko związane z hakiem mam do kupienia w dobrej cenie ale od primerki 5 dzrzwiowej z95r a ja mam 4 dzrwiowego sedana z 92r moze ktoś wie czy bedzie pasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 witam mam pytanko związane z hakiem mam do kupienia w dobrej cenie ale od primerki 5 dzrzwiowej z95r a ja mam 4 dzrwiowego sedana z 92r moze ktoś wie czy bedzie pasował Według katalogu to będzie pasował. Możesz śmiało brać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmdelphi Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Witam Według mnie nie powinieneś mieć problemu z zamontowaniem haku w sedanie. A dlaczego piszesz, że jest to hak do wersji hatchback, czy tak napisał producent haku czy coś innego na to wskazuje? Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grzesiek Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 dzięki za tak szybką odpowiedz pisze ze jest do hatchbacka bo jest to hak uzywany wymontowany z takiej primerki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmdelphi Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 dzięki za tak szybką odpowiedz pisze ze jest do hatchbacka bo jest to hak uzywany wymontowany z takiej primerki W takim przypadku nie będzie żadnych problemów z zamontowaniem haku w Twoim sedanie. Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomoziomo Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Według katalogu to będzie pasował. Możesz śmiało brać. witam czy hak od P11 po lifcie SEDAN bedzie pasowal do P11 po lifcie ale KOMBI ??? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.