Guest kinia0404 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Pierwszy problem mam taki, mój mechanik stwierdził wyciek na przewodzie chłodnicy oleju, nie wymieniał nigdy tej części w tym aucie i stwierdził, że raczej będzie musiał odkręcać cały przedni pas i że nie wie jak on tam jest mocowany, powiedzcie mi czy można to zrobić samemu, czy rzeczywiście można tam spotkać jakieś problemy, sam wąż mi wygląda na zwykły wąż od chłodnicy... Oraz jeśli macie podajcie w woj. pomorskim jakiś dobry sklep, bez cen z kosmosu. Drugi problem mam taki, że ucieka mi płyn do spryskiwaczy, znajomy który miał GR, ale starszego powiedział że to zaworki od spryskiwaczy reflektorów są walnięte... Proszę o jaką kolwiek sugestię, cenę.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ryży Koń Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Na tym forum speców od GRatów nnie ma. Wal na www.rajdy4x4.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinia0404 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.