Gość KONRAD MILEWSKI Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 AFR a co to za cudo ? :029: kondi tak łopatologicznie to bez odpowiedniej regulacji AFRu,nie ma co liczyć na dobre osiągi,i można zniszczyć sobie silnik,całe szczęście że DR,Nismo dysponuje takim sprzętem do regulacji[ja już 4 razy stroiłem silnik po kolejnych zmianach] :sindbad: Czyli znaczy to że co trzeba uważać z ustawianiem np. zapłonu (no ale jak nie ma stukówki to chyba jest o.k) ? Dwa dni temu zrobiłem CAI to czy teraz powinienem coś przy tej okazji zmienić w ustawieniach zapłonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 mozesz troche przekrecic i sprawdzic efekty ale pamietaj zeby podczas testu wylaczyc radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KONRAD MILEWSKI Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie no jasne o.k sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi