Gość gajos1902 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jedno mnie wkuża w rozmieszczeniu srodka N15 Mianowicie dolna pułka pod kontrolkami nawiewy, po co ona jest to przecież jakiś kicz na nic ona nie jest potrzebna, a moze jest tylko ja nie wiem :-) A wy co z nią zrobiliście, da sie coś z nia zrobic jakoś fajnie zagospodarować? bo taka wneka nikomu nie potrzebna to lipa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja tam okulary trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość accerone Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Czasami lezy tam portfel, czasami okulary, czasami fajki, czasami cos zupelnie innego - ogolnie przydaje sie dosc czesto. Obecnie mysle nad tym jak zrobic w niej wysowany uchwyt na napoje - taki zeby nie przeszkadzal we wrzucaniu biegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 a ja ma tam radio CB a dlaczego nie:) jeden klubowicz pisal ze ma tam radio a u gory to nie pametam co wlozyl ale ogolnie to sie przydaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja tam trzymam gąbeczkę do przecierania szyb i skrobak do lodu :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gajos1902 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Mimo wszystko, tych wszystkich waszych wypowiedzi ta zecz mi sie nie podoba, ale coś z nia zrobie może CB. A dobre CB ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dobre CB to ukradną Ci z tej półki i jeszcze za szybę będziesz płacił. Czyli w grę wchodzi wyjmowanie z tej półki CB kiedy nie korzystasz, co nie jest zbytnim problemem, bo radyjka są przystosowane do szybkiego demontażu. Dobre radio: proponuję zestawik jak mój ( ) : CB President Johnny II ASC + antenka Hustler (100 cm). Przy takim radyjku mocniejszej antenki nie potrzebujesz, a ta wchodzi w bagażniczek idealnie. Sprzęcik chodzi jak bajeczka, jakość taka, że lepszej nie potrzeba. W czasie jazdy jedziesz sobie, cisza w samochodziku, słuchasz dobrej płyty CD i tylko komunikaty słyszysz. A jak nadajesz czasami słyszysz: jakie radyjko Kolego masz, że Cię tak dobrze słychać?... Cena: radyjko:440, antenka:105 + strojenie (15-30 zeta) i podkładka specjalna na dach żeby nie rysować (5 zeta). Moim zdaniem radyjka w stylu: Alan 100Plus, Cobra itp. nie dają rady i wystarczającego komfortu eksploatacji... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 wszystko z niej wypadalo dlatego zamiast niej mam radio a w miejscu po radiu przełączniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja tam mam "komputer pokładowy" kiedys siedziała gąbka:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja uwazam ze im wiecej schowkow to lepiej. Fakt faktem uzywam jej sporadycznie bo szybko z niej wypadaja rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość render Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 HEHEHEH wystarczy położyć sobie na tą półeczkę kawałek cienkiej gumy i juz nic nie wypada i dodatkowy schowek jest polecam to super proste rozwiązanie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witt Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 To ja się może pochwalę... U mnie w tym miejscu jest fabryczny "zmieniacz" na 4 kasety audio Mało to praktyczne, ale bardzo efektowne, więc nie planuję zmian Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Obecnie mysle nad tym jak zrobic w niej wysowany uchwyt na napoje - taki zeby nie przeszkadzal we wrzucaniu biegow. jak wymyslisz to daj znac napewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bankroot Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jedno mnie wkuża w rozmieszczeniu srodka N15 Mianowicie dolna pułka pod kontrolkami nawiewy, po co ona jest to przecież jakiś kicz na nic ona nie jest potrzebna, a moze jest tylko ja nie wiem :-) A wy co z nią zrobiliście, da sie coś z nia zrobic jakoś fajnie zagospodarować? bo taka wneka nikomu nie potrzebna to lipa. Pozdrawiam. jest wiele morzliwości, rzeby zagospodarować taką pułkę. Na pszykłat morzna tam wozić słownik ortograficzny (napewno się pszyda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 zaloze sie ze gdyby tam nic nie bylo to ktos wyskoczylby z tematem ze jednak przydalaby sie tam jakis niewielki schowek :027: Ja w tym schowku mam taka mate antyposlizgowa i trzymam tam np tel kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Super sprawa na portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost30 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja tam wkladam takie fajne cukierki w metalowej puszce . Można je nabyć w sklepie "LIDL" za jedyne 3,49 . PASUJĄ IDEALNIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ja również ciskam tam portfel, za to telefon idealnie pasuje wrzucić do wnęki na rekę w tapicerce drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ja również ciskam tam portfel, za to telefon idealnie pasuje wrzucić do wnęki na rekę w tapicerce drzwi Dokladnie tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Do telefonu to najlepszy jest zestaw głośnomówiący (nieskromnie się chwaląc ostatnio nabyłem) , a do tej wnęki wkładam gumy do żucia, poręczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi