VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 to normalny objaw jesli na postoju przezucisz z D na N. automat w maximie ma swoj wlasny komputer. tak wiec nawet jesli przy 100km/h zmienisz na 1 skrzynia nie przezuci biegu, bieg wskoczy dopiero jak zwolnisz do odpowiedniej predkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 to normalny objaw jesli na postoju przezucisz z D na N.automat w maximie ma swoj wlasny komputer. tak wiec nawet jesli przy 100km/h zmienisz na 1 skrzynia nie przezuci biegu, bieg wskoczy dopiero jak zwolnisz do odpowiedniej predkosci To juz wiem czemu Ci sie ciagle skrzynia sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 to normalny objaw jesli na postoju przezucisz z D na N.automat w maximie ma swoj wlasny komputer. tak wiec nawet jesli przy 100km/h zmienisz na 1 skrzynia nie przezuci biegu, bieg wskoczy dopiero jak zwolnisz do odpowiedniej predkosci To juz wiem czemu Ci sie ciagle skrzynia sypie automata nie mam juz od roku. na manualu nie ma bata aby wsadzic 1 prosto z 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Bo jest blokada ale na 2 juz powinienes wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 z 5 na 2 spokojnie. i jeszcze kolami zapiszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adyjan Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy Maxima z 2001 ma cos takiego jak kontrola trakcji? Czy one w ogole to maja? Nie moge sie doczytac. Kolega kupuje Renault Laguna z tego samego rocznika i tam jest wszystko.... Chyba nie jest gorzej w Maximie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 moja maxima z 99 roku wersja US ma kontrole trakcji i byla to opcja w najbogatszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi