hippi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Coz, chcialem miec wieksze auto i wiekszy silnik - to teraz mam za swoje. Przeciez te 140 kucy czyms trza wykarmic - jak mi to powiedzial moj gazownik Aczkolwiek proby jazdy spokojnej przy niskich obrotach wcale nie dawaly oczekiwanych rezultatow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Coz, chcialem miec wieksze auto i wiekszy silnik - to teraz mam za swoje. Przeciez te 140 kucy czyms trza wykarmic - jak mi to powiedzial moj gazownik Aczkolwiek proby jazdy spokojnej przy niskich obrotach wcale nie dawaly oczekiwanych rezultatow.. Ojej jak ja Cie rozumiem :/ mialem swifta i palil ok 10/100km lpg (1,6 16V) a ostatno zatankowalem sobie do pelna 34L i zrobilem 202km I zalalem za 50zl starczylo na ................120km (2,32 za litr) Tankuje w 99% na statoil Jezdze do 3 no max 4tys obr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hippi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ROKI, tos mnie uspokoil, ze z moja Primka nie jest jeszcze tak zle Ja tankowalem caly czas na Shellu, teraz robie przesiadke na Orlen - zobaczymy. Jak na trasie zalalem LPG z Orlenu to tak jakby autko odzylo... Czyzby Shell sie popsul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja cały czas na BP... i przynajmniej nie śmierdzi gazem w środku, jak u kolesia "przy drodze"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hippi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kiedys tankowalem na BP ale przeszedlem na Shella i lepiej sie jezdzilo, ale to bylo na gaznikowcu. Teraz zobaczymy jak bedzie sie jezdzilo na Orlenie - LPG i na Shellu Vpower - penzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a ja zatankwoalem jak zwykle na Bliskiej i cos dziwnego sie sta0 sie mianowicie mam juz przejechane 170 km i sie dalej zielona lampka swieci... 1 a nie rezerwa a juz powinna sie swiecic lol :> zoabczymy jak wyjezdze ile km zrobie... u mnie nie wazne jaki sie leje gaz orlen, bp, szel, tesco itp zawsze wchodzi tyle samo i pali mniej wiecej tyle samo jedynie teraz jakos malo spalil odziwo O_o [czujnik raczje dobrze pokazuje] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hippi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 U mnie czujnik pokazuje przewaznie co chce Jak jade w trasie i zapali sie rezerwa to po pewnym czasie zapala sie jedna lampka zielona. Ale jak zapali sie po tym czerwona to chwila moment i juz sie drze ze gaz sie skonczyl Sam gazownik nie wie dlaczego tak jest A w nowym roku wszsytkim zycze jak najrzadszego odwiedzania stacji i jak najwiecej przejechanych km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi