sedek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mam prośbę do kogoś, kto się orientuje. Chodzi mi o dane do regulacji gaźnika z wtryskiem (K 10). Chodzi mi zwłaszcza o to, jaki powinien być poziom paliwa i jak go mierzyć. Jesli ktoś miałby dodatkowo rysunki gaźnika i inne przydatne dane (np. średnice lub numery dyszek) byłbym w siódmym niebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 ehmm kilka postow nizej jest... do sciagniecia ksiazka o micrze;] poszukaj najpierw trosze.. tam jest 400 stron i powinienes znaleźć dane, micra ma gaznik sterowany komputerkiem ,a nie z wtryskiem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Książkę mam ściągniętą już dawno. Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . Przymierzam się do czyszczenia gaźnika, ale nie chcę tego robić w ciemno, zwłaszcza że auto mam dopiero od trzech tygodni. Dlatego też potrzebuję informacji m.inn. czy dane zawarte w tej książce (dotyczące gaźnika) odnoszą się również do aut wyprodukowanych znacznie później i stąd moja prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . A LF kiedy był? W tej książce chyba figuruje 1986 rok, czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 sedek napisał/a:Tyle tylko, że jest ona dla aut wyprodukowanych po 1987 , ale nie jestem pewien czy zawiera dane dla aut po liftingu (moja micra jest z końca produkcji t.j. z listopada '92) . A LF kiedy był? W tej książce chyba figuruje 1986 rok, czy tak? Dlatego też napisałem, ze nie jestem pewien, jedynie słyszałem że są pewne zmiany zwłaszcza w elektryce. Przygodę z micrą dopiero zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 tu macie pare fotek z auto daty dla gaźnikowców sorki za niską jakość ale powinna wystarczyć dane regulacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wysyłam ci materiały (18MB) z 1987 roku, a konkretnie EF & EC. To jest z suplementu, czyli jakieś zmiany nastąpiły. Porównaj z tym co masz i oceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Dzięki Snafu B12, poszło na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 snafu ! dzieki wielkie ... wkoncu wiem jak wyregulować obroty na ssaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Snafu, czy możesz raz jeszcze wrzucić drugie i trzecie zdjęcie zrobione od nowa? Są one nieostre i słabo na nich widać. Pierwsze jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 niema sprawy jak wróce z pracy to zrobie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 B12, poszło na PW? Nic nie poszło. Puściłem na maila. Pchało się chyba z 1,5 godziny i przyszedł komunikat, że chyba skrzynka za mała (18MB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Doszło 8,95 MB rar. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 sorki za odgrzebanie ale jest to po czesci zwiazane z tymi danymi ktore snafu zamiescil, mianowicie, czy ktos wie co to jest te Fast Idle Arm i jak ustawic to w tej pozycji 2 (2nd position) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi