Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Almera N-15 by Siano

Guest siano
 Share

Recommended Posts

niezle co to za swiat z przodu z jakiej fury podobaja mnie sie

mozesz jeszcze zrobic fotke samego przedniego zderzaka , chce zobaczyc jak dokladnie wyglada ta srodkowa atrapa ten wlot powietrza

Z czasem przydała by się jakaś gleba i większe felgi...

Tak to całkiem przyjemnie, chociaż ta wygładzona tylna klapa jakoś mi tu nie pasuje...

A grill między światłami :?:

Brak

IMO z klapencją przesadzona sprawa, trzeba było zostawić lampy... z przodu lampy z punto, kto co lubi, może to i ładnie wygląda ale..... no cóż, ja się wyleczyłem z tuningu optycznego gdzie człowiek się bawi blachą, never again

Podoba mi się... grafika :)

co do świateł do było dużo grzebania kupowane były specjalnei błotniki od fiata punto 2 i dospawowywane do starych od nissana przerabiany zderzak przedni ogólnie maskara

odnośnie grilla to wykorzystam stary tylko będzi ego trzeba ucicac w połowie i poszeżyć i lekko przerobić al eto po nowym roku

Fajny, bardzo ładne autko, szkoda tylko ze siedzi tak wysoko. Gdyby go tak obniżyć i wstawić jakies konkretne felgi na niskoprofilowaych oponach ... może by ciekawie wygladał.

duże koła pięknie by tu pasowały ale do reszty zdławiły by te i tak ledwo ciągnące 90Koni co znajdują się pod maską :/

duże koła pięknie by tu pasowały ale do reszty zdławiły by te i tak ledwo ciągnące 90Koni co znajdują się pod maską :/

prawda chcialbym cos zrobic pod maska ale nieiwem co zeby poprawic osiagi tego autka pozdrawiam moze masz jakies pomysły

- Wałki z GA16DS

- kolektor wydechowy 4-1 ew 4-2-1 (zbudowany w oparciu o rurki 43mm)

- reszta wydechu 52mm

bez strojenia będzie ok 120KM i 140Nm i trochę poniżej 9 sek do setki. (na seryjnych kołach)

Tomaszek jest chyba z twoich okolic... z pewnością za najlepsza cenę wyspawa CI porządny kolektr wraz z kompletnym wydechem a tłumiki od czegoś się już dobierze - obstawiam że na wydech nie pójdzie więcej jak 1500...

Wałki z GA16DS wraz z montażem to u mnie 450zł (w przypadku serii 1.6 90/100KM podnoszą moc do ok. 105-107KM)

Guest Rysiu83

Coobcio temat może bardziej przyszłościowy ale... czy tych wałków nie zbraknie ?? bo chciałbym i w mojej Primie owe zapodać na wiosnę i zwróę się do Ciebie o dokonanie tego :D

Końcowy tłumik spoko, choć głośny o wiele cichsze są np. WM SPORT o podobnej konstrukcji do twojego... No to czas zacząć mody mechaniczne, masz na kim się wzorować jeśli chodzi o kolektor i wydech, a wymiana wałków to podstawa...