gre Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mogłes widzieć, to jego "rewiry" :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mogłes widzieć, to jego "rewiry" :one: a to na pewno to autko widziałem jak pomiary na Legnickiej robiłem ja stałem na lewym pasie ktoś na środkowym a on na prawym, auto wygląda na dłubane(teraz juz wiem że nie jest :diabel2: )i sie bałem że mi ,,pokaże'' ale chyba nie miał zamiaru za mną gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siano Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mogłes widzieć, to jego "rewiry" :one: a to na pewno to autko widziałem jak pomiary na Legnickiej robiłem ja stałem na lewym pasie ktoś na środkowym a on na prawym, auto wygląda na dłubane(teraz juz wiem że nie jest :diabel2: )i sie bałem że mi ,,pokaże'' ale chyba nie miał zamiaru za mną gonić tak tak kojarze nie goniłem bo wyrwałeś jak strzała heheh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mogłes widzieć, to jego "rewiry" :one: a to na pewno to autko widziałem jak pomiary na Legnickiej robiłem ja stałem na lewym pasie ktoś na środkowym a on na prawym, auto wygląda na dłubane(teraz juz wiem że nie jest :diabel2: )i sie bałem że mi ,,pokaże'' ale chyba nie miał zamiaru za mną gonić tak tak kojarze nie goniłem bo wyrwałeś jak strzała heheh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 w piatek 22.12 przed 17 przed pasami na rogu Kazimierza Wielkiego i Krupniczej widziany Siano przechodzilem po pasach i obsarwowalem z byka - Ty mnie raczej tez zapraszamy na nastepny zlot pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siano Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 w piatek 22.12 przed 17 przed pasami na rogu Kazimierza Wielkiego i Krupniczej widziany Siano przechodzilem po pasach i obsarwowalem z byka - Ty mnie raczej tez zapraszamy na nastepny zlot pozdro heheh kojarzę wyglądałęś jakbyś chciał mnie z samochodu wyciągnąć pozdrawiam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi