Gość Daguś Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Tak w ramach upewnienia, bo mi chyba uszczelka pod głowicą szczeliła (wg tego co wyczytałam powyżej)... Objawy: - jakiś biały, oleisty szlam mi pływa w chłodnicy; - dosyć się grzeje (tak 3/4 poziomu, a jak stoję w korku to się boję bo jeszcze bardziej :/) - taki dziwmy niby metaliczno-głuchy (niewiem jak to dokładnie określić) dźwięk wydobywający się spod maski na wolnych obrotach; - na ciepłym silniku obroty bardzo spadają (czasem tak bardzo że gaśnie) i pływają (wachają się od 500 do 700 obr), przy zapalonych światłach, jak zgaszę to trzymają się w okolicach 900obr - z rury się nie kopci na biało; No i w sumie to było na tyle...Proszę o potwierdzenie diagnozy... Co do ceny uszczelki to już się pytałam i są dwa rodzaje, jedna za 55zł druga za 89zł i niewiem w razie czego którą wybrać, może coś doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 powiem tak zalezy od producenta uszczelki , ale nie ma co oszdzedzac bo za chwile bedzie trzeba jeszcze raz wymieniac;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi