Gość bobtrebor Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 coś mi tam dzwoni jak jest zimno i chciałbym uciszyć gada :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 pod zaślepkami z boków są śruby( ale trzeba użyć specjalnego kluca bo są nietypowe)- odkręcas ,zdejmujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 odepnij akumulator poczekaj z 5 minut. Z boku kierownicy masz zaślepki pod nimi z dwóch stron są śrubki na klucz tzw TORX SEciurity rozmiar chyba t-45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobtrebor Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 po co odpinać akumulator ? chcę tylko zobaczyć co za śrubka mi brzęczy, jak ciepło to się wszystko rozpręża i jest cisza, zimą muszę lekko trzymać za brzeg pokrywy i wtedy jest cisza więc pewnie jakaś podkładka albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 po co odpinać akumulator ? chcę tylko zobaczyć co za śrubka mi brzęczy, jak ciepło to się wszystko rozpręża i jest cisza, zimą muszę lekko trzymać za brzeg pokrywy i wtedy jest cisza więc pewnie jakaś podkładka albo coś cześć. Jak nie odepniesz akumulatora i nie odczekasz, to możesz przypadkowo przy manipulowaniu odpalić poduszkę. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 bez przesady- nie wygenerujesz takiego impulsu kluczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Nie wygenerujesz-racja ale jak przez przypadek odlaczysz poduszke i podlaczysz (kwestia szarpniecia kablem przez przypadek) to jest prawdopodobienstwo ze moze poduszka wystrzelic. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.