Guest bobtrebor Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 coś mi tam dzwoni jak jest zimno i chciałbym uciszyć gada :027: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 pod zaślepkami z boków są śruby( ale trzeba użyć specjalnego kluca bo są nietypowe)- odkręcas ,zdejmujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolek Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 odepnij akumulator poczekaj z 5 minut. Z boku kierownicy masz zaślepki pod nimi z dwóch stron są śrubki na klucz tzw TORX SEciurity rozmiar chyba t-45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobtrebor Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 po co odpinać akumulator ? chcę tylko zobaczyć co za śrubka mi brzęczy, jak ciepło to się wszystko rozpręża i jest cisza, zimą muszę lekko trzymać za brzeg pokrywy i wtedy jest cisza więc pewnie jakaś podkładka albo coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinodino Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 po co odpinać akumulator ? chcę tylko zobaczyć co za śrubka mi brzęczy, jak ciepło to się wszystko rozpręża i jest cisza, zimą muszę lekko trzymać za brzeg pokrywy i wtedy jest cisza więc pewnie jakaś podkładka albo coś cześć. Jak nie odepniesz akumulatora i nie odczekasz, to możesz przypadkowo przy manipulowaniu odpalić poduszkę. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 bez przesady- nie wygenerujesz takiego impulsu kluczem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Nie wygenerujesz-racja ale jak przez przypadek odlaczysz poduszke i podlaczysz (kwestia szarpniecia kablem przez przypadek) to jest prawdopodobienstwo ze moze poduszka wystrzelic. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.