Gość kafar_06 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam serdecznie! Żeby nie było to szukałem już chyba wszędzie i nie znalazłem żadnych konkretów. Chodzi mi o kąt wyprzedzenia zapłonu w samochodzie Nissan Micra K10 rocznik 1991. Mam jakiegoś service manual'a ale nie mogę nic znaleźć więc pytam was. Mam nadzieję że pomożecie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 może po chamsku ale przeszukaj forum bo już tyle razy to podawałem że szkoda gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kafar_06 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Stary nie wiem może nie umiem szukać ale. przejrzałem twoje posty przynajmniej tak po tytułach i nic- w jednym chciałeś to zrobić komuś za browka Tak więc proszę o pomoc, jak byś mógł to podaj jeszcze raz- w miarę przejrzyście. Dzięki pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 :one: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=zaplon daleko nie trzeba szukać... poza tym nie tylko Micry mają taki zapłon i jakbyś poszukał to tego jest naprawde sporo :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kafar_06 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dzięki. Nie wiem czy wyciągam dobre wnioski. Mam silnik benzynowy, czyli 10 stopni powinno być najlepiej tak? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.