jaca V6 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Chciałbym na forum bardzo podziękować Elmerowi który poświęcił swój czas, udostępnił samochód i naprawde bardzo mi pomógł przy awarii mojej Maximy, powiem szczerze że dużo więcej sie napracował przy wymianie przewodów paliwowych niż ja, bo własnie to mi sie przytrafiło. Awaria miała miejsce w Wawie i napewno nie dojechałbym do domu. Wielkie dzięki Emil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 My ludzie z NKP musimy sobie pomagac nie ma problemu Panie Jaca dobrze spedzony czas i pogdac mozna bylo, i poznalem troche Maxime i od spodu i od srodka . Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dobrze żeśmy skończyli zanim sie zrobiło ciemno Masz racje, na ludzi z NKP można liczyć zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dziękuję i ja za pomoc koledze i dodatkowo chciałbym zwrucić uwagę na świetny pomysł jakim jest assistance klubowy http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=8804 warto by bardziej się przylożyć do jego realizacji i nadanie pomysłowi większego rozmachu by to funkcjonowało to jakie było założenie przy twożeniu tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.