Gość lukuj Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 P11.144 kombi Zwróciłem uwagę iż światło cofania/przeciwmgielne mam tylko po lewej stronie. Po zdjęciu klapki w pokrywie bagażnika po prawej stronie okazało się że nie ma tam zamocowanych żarówek. Nie widzę też wiązki, która mogłaby do nich prowadzić. Jak wo wygląda w waszych autach? A może to kwestia wersji L/R samochodu. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 U mnie w P10 przeciwmgielne jest tylko po lewej, cofania jest w obu lampach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kramar Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 przeciwmgielne tylko po jednej stronie i do tego nie dziala :/ musze je zrobic bo jakby od nowosci nie dzialalo i przez przypadek zauwazylem (jezdzac przez rok na wydawalo mi sie sprawnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 W mojej też przeciwgielne i cofania tylko po jedenj (lewej) stronie. Na początku miałem problem z przeciwmgielnymi. Ktoś w nieznanej mi przeszłości demontował chyba hak i pomieszał kable. Dałem sobie ustawić na przełączniku tak: najpierw przeciwmgielne tył a później tył i przód. Osobiście nie lubię gości jeżdżących niepotrzebnie na przeciwmgielnych. Przy długich trasach jest to dodatkowy czynnik wpływający na zmęczenie. Wszystkim tym, którzy je używają migam tak jakbym ostrzegał przed patrolem. Tak że jak ktoś wam miga to najpierw sprawdźcie, czy nie jedziecie na przeciwmgielnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukuj Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dzięki za feedback, rozumiem że nie wykorzystana prawa strona jest rzeczą normalną, choć przez naturalne zamiłowanie do symetrii nie miałbym nic przeciwko dwustronnemu wykorzystaniu oświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof48 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Również posiadam P11.144 kombi. Światła cofania i przeciwmgilene mam po obu stronach. Cofania - były od chwili kupna, zaś przeciwmgielne uzupełniłem o to jedno brakujące. Sprawa był aprosta, gdyż wystarczyło wywiercić otwór pod żarówkę, gdyż gniazdo mocowania żarówki było fabrycznie zamontowane i podłączone do przewodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.