nosek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Mam N16 z 2001 (przed Fl)z oryginalnym radiem (typu B w zabudowie). Chcę je wymienić na radio z odtwarzaczem CD. Szukam porady; Na jakie? Czy istnieje oryginalne radio w zabudowie z odtwarzaczem? Czy muszę kupić "zwykłe", nieoryginalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 istenieje, od czasu do czasu pojawiaja sie na alledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czy istnieje oryginalne radio w zabudowie z odtwarzaczem? Ja takie mam z CD, więc na 100% istnieje. Tylko pewnie będzie je ciężko kupić, chyba tylko jak Kolega wyżej napisał na Allegro, ewentualnie z jakiegoś rozbitka. Radio jest produkcji Clarion'a, ale oni twierdzą, że nic o tym radiu nie wiedzą, bo dają produkt Nissanowi i nic ich więcej nie interesuje Pzdr. Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vincent29 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Są na allegro można kupić chodzą do 500zł Jednak chyba nie czytają MP3. Mam pytanko czy pilot od 'kaseciaka' będzie pasował do radyjka na CD'ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dzisiaj kupiłem Ten odtwarzacz i czekam na przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 mozesz sie zdradzic gdzie i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 allegro, 150 + końcówka mocy za 100 =250 :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jednak chyba nie czytają MP3. niestety nie czytają MP3... ale fabryczne przynajmniej ładnie w desce wygląda i to jest jego podstawowy plus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.