Przemek Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Jak jest mocowana przednia szyba? Jest przyklejana czy trzyma się tylko na uszczel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurgenik Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Jest bardzo solidnie wklejona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rrrobert Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Z szybą tylko do warsztatu wiem coś o tym często bywam w siemiatyczach fajne miasto jeżdże do bielska do rodziny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rav1975 Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 a jaki masz ten kłopot? nic o nim nie napisałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted December 31, 2006 Author Share Posted December 31, 2006 Jak najadę z większą prędkością na nierówności to mam wrażenie się rusza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rav1975 Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 lepiej to sprawdź w jakimś dobrym serwisie od szyb, zanim będzie za późno. PS. a którą masz Primere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Jak najadę z większą prędkością na nierówności to mam wrażenie się rusza moze się odkleiła,ale to by cieklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 moze się odkleiła,ale to by cieklo Może i cieknie. To tak od razu nie zawsze widać jak leci gdzieś za deskę pod dywany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 Kiedyś widziałem podobny temat dotyczący szyby. Było tam napisane, że jest przykręcona na jakieś śrubki (jeśli dobrze pamiętam). Jeśli nic nie pokręciłem :zly: to w którym miejscu są te śrubki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B_E_R_E_K Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 OTAGUJ temat !! skad mamy wiedziec w jakiej primerce jest problem ??!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Kiedyś widziałem podobny temat dotyczący szyby. Było tam napisane, że jest przykręcona na jakieś śrubki (jeśli dobrze pamiętam). Jeśli nic nie pokręciłem to w którym miejscu są te śrubki? niewidziałem jeszcze szyby na śrubki ale może..... -myślę ze raczej masz klejoną orginalnie nie powinna sie odlepic no chyba że jest już inna, sprawdz po cechach na szybie jest w rogu szyby i porównaj z całym autem czy są z jednej rodziny ,sprawdz czy się rusza wejdz do auta i wypychaj ją od siebie powinna sztywno trzymać sie w uszczelce gumowej na całem obwodzie,powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Może ktoś się orientuje jak jest mocowana górna uszczelka przedniej szyby(czy jest wciśnięta, przyklejona, przykręcona?) , wiem, że boczne listwy są przykręcone na 4 małe wkręty. Po każdym deszczu mam mokro na dywaniku, na bank przecieka w lewym górnym narożniku. Wczoraj próbowałem coś z tym zrobić (silikon), ale nic to nie pomogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts