duczekzabrze Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_d...unny,852140,415 Dosiego Roku i żeby nissan wam służył dzielnie i bezproblemowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Nie lubi szybkiej autostradowej jazdy (co zresztą u nas mu nie grozi), Ta wypowiedź mi się podobała! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Naszym zdaniem, tak. Jeżeli przymkniemy oko na kiepskie wyposażenie podstawowych wersji i parę innych przypadłości, powinniśmy być zadowoleni. Dostaniemy solidny, nierzucający się w oczy pojazd z trwałym i ekonomicznym silnikiem diesla. hehe a mnie sie podoba ten wycinek kiepskie wyposażenie podstawowych wersji i parę innych przypadłości oni chyba maja tam jakiegos SPECJALNEGO goscia co lubi se porymowac :mikolaj: no coz... :sylwester: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danson27 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Napewno sie nie zgodze z dlugim nagrzewaniem wewnatrz kabiny chwila wystarcza i jest ciepelko. a zreszta niech pogadaja z moimi staruszkami maja eskorta bolero 2 rok 2000 tam dopiero trzeba czekac na cieplo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.mak1 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Napewno sie nie zgodze z dlugim nagrzewaniem wewnatrz kabiny chwila wystarcza i jest ciepelko. a zreszta niech pogadaja z moimi staruszkami maja eskorta bolero 2 rok 2000 tam dopiero trzeba czekac na cieplo dokladnie zgadzam sie z kolega :sylwester: Moj ojciec ma Forda Fusiona 2006 tam to dopiero trza czekac na cieplo to w moim Trabiku ktorego kiedys mialem szybciej sie ciepelko robilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mas444 Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 "Uroda deski rozdzielczej jest, co najwyżej, przeciętna" Eee o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie jest np. ładna, a poza tym nie służy do tego by ją oglądać, ale by z niej sprawnie i szybko korzystać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.