Gość greg76 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 "Nie odnaleziono serwera" link z mojego opsta dziala. wlasnie sprawdzalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Coobcio, http://www.streetracingmania.com/2007/koed...gistration.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 o zesz w morde bity ile Sky'ów o_O pojade chyba tam zeby tylko je oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 o zesz w morde bity ile Sky'ów o_O pojade chyba tam zeby tylko je oglądac tego ostatniego objechałem osobiście w 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 o zesz w morde bity ile Sky'ów o_O pojade chyba tam zeby tylko je oglądac tego ostatniego objechałem osobiście w 2006 a ja to mialem jakis czas temu nawet na filmie :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a ja to mialem jakis czas temu nawet na filmie :kosci: mam filma na chacie, we wro obiecuje ze z 2007roku juz ci nie zabiore a jak bedzie 11ka to 2006 oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a ja to mialem jakis czas temu nawet na filmie :kosci: mam filma na chacie, we wro obiecuje ze z 2007roku juz ci nie zabiore a jak bedzie 11ka to 2006 oddam ty mnie tu oka nie zamydlaj moze skoluje na koe-ło cyfrowa to nie bedzie problemow bierz łyche i wpadaj w weekend to powspominamy :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 wyslijcie mi troche tych wspomnien ,moga byc smsem ;] szczegolnie to o objechaniu Sky'a ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 wyslijcie mi troche tych wspomnien ,moga byc smsem ;] szczegolnie to o objechaniu Sky'a ;] no wiec tak :!: na pocztku byl chaos .... ....potem byly pot i lzy... .... chwile chwaly :!: .... ... zasluzony odpoczynek ... .... i zegnaj sloneczna... Belgio :?: :zly2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Było niepowtarzalnie !! W Polsce tak nie bedzie, bo to Polska ;/ Bedzie wieśniactwo i syf, jak bywa zazwyczaj Ale i tak bedzie to najlepsza impreza Dragowa w pl w 2007 roku , SSS jakby nie patrzeć rozwija tą dyscypline w PL! bEDZIE jeszcze Baltic Cup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ridrick Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No to nie ma co trzeba sie szykowac ciekawe czy dla kibicow ilosc miejsc jest ograniczona W kazdym badz razie bedziemy trzymac za was kciuki na trybunach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Oj ziomale będę się starał przyjechać!!!! a jak nie to napewno będę Was wspierał w głębi serca ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Oj chyba nikt no bo raz że dużo wjazd kosztuje a dwa że daleko i na paliwo dużo pójdzie... :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Jak tam był ktoś z NKP na KOE?? Jak wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Gre wbil zamiast 4 2jke i po zawodach :/ mial czas 13.5, Sky Jarkowego 12.6, Rafi mial czasy rzędu 13s, ale ukrecil skrzynie (wszystkie dane z soboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Kurde Kurde Jarkowy męsko poleciał, co Do Rafiego to już 2ga skrzynia którą zmienił - jednak Toyo R888 dobrze trzymają [ Dodano: Nie 01 Lip, 2007 20:26 ] Gre wbil zamiast 4 2jke i po zawodach Ciekawe czy to rzeczywiście było to czy może któryś z igreków znowu pękł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi