Gość Kit Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak pisałem w innym temacie silnik był wyciagany i został juz włozony spowrotem. Niestety w ferworze "walki" kable podcisnienia zostały odczepione od aparatu zapłonowego a niestety nie opisałem ich :zdziw: no i teraz mam problem bo nie jestem pewien jak je spowrotem podpiac (znaczy podpiołem ale pewnie źle). Jesli ktos ma mozliwosc to prosilbym o informacje jakiekolwiek (opis lub najlepiej zdjecie), ja jutro zamieszcze zdjecie (tylko musze je troche zedytowac zeby lepiej było widac) zeby to jakos zobrazowac mniej wiecej o co mi chodzi. Jesli ktos posiada silnik 1.3 i ma chwile czasu zeby strzelic fotke (szczegolnie chodzi mi o podłaczenie przy aparacie zapłonowym, bo przy gazniku to sa tylko 2 wezyki wiec wydaje mi sie ze chyba tam jest ok), to bardzo bym prosil o pomoc Za wszelka pomoc bede wdzieczny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jutro jak bedzie jasno to Ci cykne jak u mnie to wyglada Cykaj Bombel a pozniej zmieniaj na 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kit Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 O własnie o to mi chodziło! I tak jak myślałem źle podpiołem. Apropo jeszcze zapytam sie o jedna rzecz - moze ktos wie do czego to słuzy, bo po lewej stronie (patrzac na silnik od przodu) na pokrywie zaworów jest odma - i ona idzie do filtra powietrza to wiem. A po prawej jest tez jakies wyjscie i tam wezyk idzie do kolektora ssacego pod gaźnik (o ile sie nie myle). I zastanawiam sie do czego to słuzy, bo jest na tym wezyku zawór jednokierunkowy i jak sprawdzałem to niestety jest on niedrozny (zardzewiał i czyszczenie nie pomogło, poprostu nie działa). Zastanawiam sie czy jest to potrzebne i czy ewentualnie mozna to dokupic :?: Dzięki wielkie za pomoc :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.