Gość jawor44 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam chce kupic almerke 2.2 rok 2000 pelne wyposazenie 4 poduchy abs etc. cena 21 do negocjacji zarejestrowany w polsce. co sadzicie o tym silniku plusy minusy.jutro jade ogladac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Osobiscie polecam jak najbardziej uzyj opcji szukaj silnik 2.2 Di był juz opisywany wiele razy :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor44 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 to jest samochod dla mojej dziewczyny i najbardziej mnie intereusje na co zwrocic szczegolna uwaga przy ogledzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 -posłuchaj jak odpala, czy pali na dotyk, -poogladaj silnik czy nie jest mokty pod turbina lub w okolicach rozrzadu, -przegazuj (jak sie rozgrzeje) i zobacz czy nie kopci na biało lub niebiesko jak masz jakiegos linka do ogłoszenia to dawaj oblukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor44 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 niestety nie posiadam fotek dopiero jutro zobacze ten samochodzik jezeli nic nie wyjdzie to pojade do niemiec przykladowo ten egzemplarz jest ciekawy ogladal go moj znjaoomy mechanik i niby jest w stanie idealnymL http://mobile.de/SID3jezFtbLPe2587.8t7vsbA...1236718771& Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUI3A Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 ja się z tego auta cieszę, mam taki od października i jest ok sprawdź tylko czy jak pracuje silnik to czy w zbiorniczku wyrównawczym nie tworzą się bąbelki powietrza, czy po wyłączeniu silnika nie słychać bulgotania - takie objawy mogą oznaczać pękniętą uszczelkę pod głowicą (miałem tak) lub nawet uszkodzoną głowicą ale chyba dużo częściej zdarza się to silnikom 2.0 D montowanym w primerach sprawdź też jak jest z korozją - ta na tylnej klapie się nie przemuj - standard w almerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czex Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 witam chce kupic almerke 2.2 rok 2000 pelne wyposazenie 4 poduchy abs etc. cena 21 do negocjacji zarejestrowany w polsce. co sadzicie o tym silniku plusy minusy.jutro jade ogladac pozdrawiam coś drogo, ja za moją dałem 18tysi wersja luxury, full wypas 2.2Di, bezwypadkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.