Guest jawor44 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 witam chce kupic almerke 2.2 rok 2000 pelne wyposazenie 4 poduchy abs etc. cena 21 do negocjacji zarejestrowany w polsce. co sadzicie o tym silniku plusy minusy.jutro jade ogladac pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek125 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Osobiscie polecam jak najbardziej uzyj opcji szukaj silnik 2.2 Di był juz opisywany wiele razy :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jawor44 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 to jest samochod dla mojej dziewczyny i najbardziej mnie intereusje na co zwrocic szczegolna uwaga przy ogledzinach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek125 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 -posłuchaj jak odpala, czy pali na dotyk, -poogladaj silnik czy nie jest mokty pod turbina lub w okolicach rozrzadu, -przegazuj (jak sie rozgrzeje) i zobacz czy nie kopci na biało lub niebiesko jak masz jakiegos linka do ogłoszenia to dawaj oblukamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jawor44 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 niestety nie posiadam fotek dopiero jutro zobacze ten samochodzik jezeli nic nie wyjdzie to pojade do niemiec przykladowo ten egzemplarz jest ciekawy ogladal go moj znjaoomy mechanik i niby jest w stanie idealnymL http://mobile.de/SID3jezFtbLPe2587.8t7vsbA...1236718771& Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KUI3A Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 ja się z tego auta cieszę, mam taki od października i jest ok sprawdź tylko czy jak pracuje silnik to czy w zbiorniczku wyrównawczym nie tworzą się bąbelki powietrza, czy po wyłączeniu silnika nie słychać bulgotania - takie objawy mogą oznaczać pękniętą uszczelkę pod głowicą (miałem tak) lub nawet uszkodzoną głowicą ale chyba dużo częściej zdarza się to silnikom 2.0 D montowanym w primerach sprawdź też jak jest z korozją - ta na tylnej klapie się nie przemuj - standard w almerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest czex Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 witam chce kupic almerke 2.2 rok 2000 pelne wyposazenie 4 poduchy abs etc. cena 21 do negocjacji zarejestrowany w polsce. co sadzicie o tym silniku plusy minusy.jutro jade ogladac pozdrawiam coś drogo, ja za moją dałem 18tysi wersja luxury, full wypas 2.2Di, bezwypadkowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.