Gość pawel_316 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam, Możecie mi pomóc z przetłumaczeniem paru rzeczy ? mianowicie chodzi o wyposarzenie auta wg rosyjskiej strony i nr VIN, bo nie do konca wszystko rozumiem: ***A* DIGITAL CLOCK & WASHER LEVEL- ***A* WARNING *A*** WITH SPARE TIRE A**** POWER STEERING & A**** POWER STEERING W/TILT Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 elektroniczny zegarek kontrolka poziomu plynu spryskiwaczy (chyba ) kolo zapasowe (tak mi sie wydaje) wspomaganie kierownicy nie wiem co tutaj oznacza warning, byc moze jest to trojkat albo swiatla awaryjne pzdr rz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ***A* DIGITAL CLOCK & WASHER LEVEL- ***A* WARNING Zegarek elektroniczny i kontrolka niskiego poziomu płynu do spryskiwacza. nie wiem co tutaj oznacza warning To zalicza się do kontrolki poziomu płynu spryskiwacza. *A*** WITH SPARE TIRE Koło zapasowe A**** POWER STEERING & A**** POWER STEERING W/TILT Wspomaganie kierownicy i najprawdopodobniej elektryczne szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 johny_fellow Dzięki serdeczne za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 a gdzie przeczytac vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 a gdzie przeczytac vin np. w dowodzie rejestracyjnym albo zdaje sie jest wybity pod maska za silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 a gdzie przeczytac vin W nowym dowodzie pozycja E ale generalnie zawsze gdzieś na 1-ej stronie składający się z 17 znaków w przypadku Naszych maszynek i zawsze w 100NX zaczyna się na JN1 co oznacza iż są wyprodukowane w JAPAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 no dobra mam a kto moze mi rozgrysc co powinienem miec wedłóg vinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wejdz tu : http://www.club-nissan.ru/cars/vin wpisz swój nr vin i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 FRONT WIPER BLADE a co to oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 FRONT WIPER BLADE a co to oznacza przednia wycieraczka piorowa? ale nie wiem czy ta pod nogi czy ta na szybe zreszta byl juz taki temat o tlumaczeniu VIN-u. wystarczy poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi