Gość Mirek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Miałem Sunnego z 94r 1.4 16V i miał 87KM. Jeździło się nim świetnie Nie wiem jak się w nich sprawyją dieslowskei silniki ale ten który ja miałem był zdecydowanie wystarczający, a w mieście nigdy nie spalił mi powyżej 9l/100km. Sądzę że średnia spalania w mieście wyszła mi gdziieś ok 8l/100, a w trasie miedzy 6,5 a 7l/100km z silnikiem 1,4 16V rok prod 1994 nadwozie typu hatchbag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wawastudent Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pilna sprawa potrzebuje porady. Jest pewne że kupie jeden z dwuch modeli, który waszym zdaniem jest godniejszy zakupu? http://moto.allegro.pl/item156524232_nissa..._jak_nowy_.html czy http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_o...a54ff4d41b93cd3 Pilne poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelb6 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 http://moto.allegro.pl/it..._jak_nowy_.html bez dwóch zdań niebieski jest pewniejszy,raz że z niemiec świeżo,młodszy i zadbany.Bo ten drugi to jakiś stucel i z nieładniego komisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wawastudent Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 http://moto.allegro.pl/it..._jak_nowy_.html bez dwóch zdań niebieski jest pewniejszy,raz że z niemiec świeżo,młodszy i zadbany.Bo ten drugi to jakiś stucel i z nieładniego komisu. Z tego co się dowiedziałem na temat togo cytuje "Stucel" to był sprowadzony we Wrześniu 2005 i od razu miał zainstalowany gaz w Polsce. Ten komis co go teraz sprzedaje właśnie go sprowadził do polski. Jak dla mnie to trochę cena za niska jak na takie auto:( coś musi być nie tak. Na szczęście oba auta są niedaleko od siebie:). Może jeszcze jakieś spostrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 patrzac na zdjecia wolabym niebieskiego zdecydowanie, ale przebieg 90tys po tylu latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy ten zielony nie jest w wersji SR, bo zdjęcia są słabe i nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 niee wg nie to nie SR nie jestem pewiem ale wszystkie SR-y maja halogeny na wyposazeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tylko jakby był SR, to mógłby mieć zmieniony zderzak i być bez halogenów. Tylko z tych zdjęć trudno to określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 a czemu takie podejrzenie wogole?? a SR i GT to wychodzily w kazdym kolorze nadwozia?, najczesciej to szary metalic i czerwony zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ja mam w identycznym jak na zdjęciu. Auto ma lotkę z tyłu, kompletne wyposarzenie jak w SR i GTi. Mogę się mylić oczywiście i najlepiej sprawdzić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wawastudent Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam Zakupiłem auto, ale niestety nie jest to nissan sunny jak planowałem. W środę pojechałem nawet 250 km oglądać auto jeden poszedł jak świeże bułeczki a drugi to totalna padlina. Linki wysłałem wcześniej. Niestety jest to super auto ale wybór tych aut na naszym rynku jest zbyt mała, a mnie nie stać na takie podróże [załapałem sie na foto radar:(]. Byłem dziś w Słomczynie i były tylko dwa nissany, jeden wypasiony sr 1,6, za 6700zł do rejestracji, ale z silnikiem było coś nie tak bo trzymał wysokie obroty i był szykowany do sprzedaży, a drugi "golas" do rejestracji za 4900zł. Kupiłem golfa III 92r. 1.8cm3 90sp. za 5000tyś do rejestracji 3 dni w kraju +miesięczne ubezpieczenie, dodam że uhandlowałem 900zł Super stan techniczny. Tak że pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelb6 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 WitamZakupiłem auto, ale niestety nie jest to nissan sunny jak planowałem. W środę pojechałem nawet 250 km oglądać auto jeden poszedł jak świeże bułeczki a drugi to totalna padlina. Linki wysłałem wcześniej. Niestety jest to super auto ale wybór tych aut na naszym rynku jest zbyt mała, a mnie nie stać na takie podróże [załapałem sie na foto radar:(]. Byłem dziś w Słomczynie i były tylko dwa nissany, jeden wypasiony sr 1,6, za 6700zł do rejestracji, ale z silnikiem było coś nie tak bo trzymał wysokie obroty i był szykowany do sprzedaży, a drugi "golas" do rejestracji za 4900zł. Kupiłem golfa III 92r. 1.8cm3 90sp. za 5000tyś do rejestracji 3 dni w kraju +miesięczne ubezpieczenie, dodam że uhandlowałem 900zł Super stan techniczny. Tak że pozdrawiam To miłego użytkowania,musisz teraz zmienić forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 musisz teraz zmienić forum Dlaczego? Jak ktos kiedys powiedzial jest to klub milosnikow nissana Gdyby tak nie bylo to mnie tez juz na forum by nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 miłego użytkowania, choć jak ja miałem taki wybór jak ty wybrałem to co podspodem :] i na razie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 posiadam coś takiego i specjalnie nie narzekam... jest bezawaryjne o ile przy 150 tys.km wymiana kompletu rozrządu (łańcuchy, napinacze) nie jest usterką... (teoretycznie niekręcony) ale kucy przydało by sie wiecej przy jednocześnie mniejszym lub podobnym spalaniu (1,4 1992r. = 10l/100km - miasto) mam na myśli GA16DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi