Gość PMW Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 fajny filmik (s14) ... pewnie wiele osób na forum juz to widziało .. i wielu z nas potrafi tak prowadzić auto... jednak polecam gorąco tę filową lekturę... poniżej link... :diabel2: http://video.google.pl/videoplay?docid=833...019&q=drift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja tego nie widziałem wrzuce na kompa i jutro obejże w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Piękna sprawa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 .. i wielu z nas potrafi tak prowadzić auto... j a ja Cie zapewniam ze 100% z nas (mowimy o tym forum) nie potrafi tak prowadzic auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 .. i wielu z nas potrafi tak prowadzić auto... j a ja Cie zapewniam ze 100% z nas (mowimy o tym forum) nie potrafi tak prowadzic auta. najbardziej podobał mi się fragment z MR2 ... lol ... miałem podobną sytuacje kiedy wsiadłem po raz pierwszy do mr2 mojego staruszka mialem wtedy z 17 lat i byłem strasznym kozakiem... na całe szczęscie zatrzymałem sie w osi drogi .. dziwny samochód, jak każdy z centralnym motorem kontre trzeba robic zanim pomysli się o drifcie, a jesli nie zdążysz to walisz tyłem.. drzewo... słup...zdzerzak siup... aaa. i stare HACHIROKU też było niezłe - pedał w podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Z ciekawostek, Keichi jest w tej chwili sędzią zawodów D1, jednak jak ostatnio mówił gbyby chciał w takich zawodach startować (w Japonii) najprawdopodobniej nie przeszedłby kwalifikacji, tak wysoki jest teraz poziom w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 .. i wielu z nas potrafi tak prowadzić auto... j a ja Cie zapewniam ze 100% z nas (mowimy o tym forum) nie potrafi tak prowadzic auta. a ja jestem pewien ze nikt w polsce tak nie jezdzi jak ten pan w srednim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 greg - tez mi sie tak wydaje, przeciez to sam DriftKing, naprawde nie ma o czym dyskutowac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 niesamowite jest to ze oni wchodza po 90km/h w ostry luk i driftuja. Mi by zaraz organizm protestowal ze sie rozbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 dajcie mi taka furę poprowadzić to sie przekonamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 dajcie mi taka furę poprowadzić to sie przekonamy na co najmniej 2 tygodnie + nieograniczony zapas opon, paliwa i części zamiennych...+ja heheh... marzenia... :diabelek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 dajcie mi taka furę poprowadzić to sie przekonamy na co najmniej 2 tygodnie + nieograniczony zapas opon, paliwa i części zamiennych...+ja heheh... marzenia... :diabelek: Panie tak to tylko w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 tia, już wszystko wiem!!!! :688: .....z tym się chyba trzeba urodzić :562: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 o właśnie ładnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 tia, już wszystko wiem!!!! :688: .....z tym się chyba trzeba urodzić :562: nie tylko z "tym" ale i z kasą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 może niekoniecznie urodzić ale praktykować przez wiele lat napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 tia, już wszystko wiem!!!! :688: .....z tym się chyba trzeba urodzić :562: nie tylko z "tym" ale i z kasą!! oj tam z kasa, mozna zaczac od fiata 125p 2.0 zespawac most i latasz na dobry poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 tia, już wszystko wiem!!!! :688: .....z tym się chyba trzeba urodzić :562: nie tylko z "tym" ale i z kasą!! oj tam z kasa, mozna zaczac od fiata 125p 2.0 zespawac most i latasz na dobry poczatek dokładnie na takim sie uczyłem to było driftowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi