Gość chemix Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Właśnie jakiś gość urwał mi lewe lusterko. Ile może kosztować jego wymiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wymienić możesz sam myślę, że to jest prosta sprawa zwłaszcza ja będziesz miał już lustereczko. A kupić możesz używane np. tu: http://www.allegro.pl/item154941526_luster...almera_n15.html ale to tylko jedna z wielu możliwości. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chemix Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 tak, ale mam AC izastanawiam sie nad kosztami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 wiekszosc osob nie korzysta z AC (jezeli ma) ze wzgledu na wzrost oplat AC w nastepnym roku. Ale jak sobie grzecznie placisz przez kilka lat i nigdy nie wykorzystales to dlaczego wplaconych juz kiedys pieniedzy nie wykorzystac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawcioman Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mialem podobna sytuacje wiec zakupilem nowe ale zamiennik i szczerze mowiac to nie jestem zadowolony gdyz w porownaniu z oryginalnym zawsze zachodzi para :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.