Guest chemix Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Właśnie jakiś gość urwał mi lewe lusterko. Ile może kosztować jego wymiana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mario_k3 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Wymienić możesz sam myślę, że to jest prosta sprawa zwłaszcza ja będziesz miał już lustereczko. A kupić możesz używane np. tu: http://www.allegro.pl/item154941526_luster...almera_n15.html ale to tylko jedna z wielu możliwości. powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chemix Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 tak, ale mam AC izastanawiam sie nad kosztami..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEMUR Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 wiekszosc osob nie korzysta z AC (jezeli ma) ze wzgledu na wzrost oplat AC w nastepnym roku. Ale jak sobie grzecznie placisz przez kilka lat i nigdy nie wykorzystales to dlaczego wplaconych juz kiedys pieniedzy nie wykorzystac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawcioman Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Mialem podobna sytuacje wiec zakupilem nowe ale zamiennik i szczerze mowiac to nie jestem zadowolony gdyz w porownaniu z oryginalnym zawsze zachodzi para :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.